MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, July 12, 2013

Hari memenuhi selera ibu mengandung

Ari selasa, sehari sebelum umat islam berpuasa, hari tu jugak lah kita melantak mcm2 umpama tiada hari esok plak haha..bukan nye apa..sementara amrul ada, sementara blom branak dan sementara blom puasa harus lah kita penuhi selera anak tekak ni...alhamdulillah..apa yg kita nak makan seme kita dapat siap repeat 2x plak tu

Apa yg repeat 2x? Ikan bakar istana, senin lunch sana selasa amrul ajak lg skali lunch sana haha gile dah amrul ni mmg dia suke sgt ikan bakar istana tu kita pon je dh mmg kegemaran kan org ajak kita laju je...

Ari selasa tu amek pari seketol sotong seketol besa, air teh o ais limau 2, nestlo ais ngan nasi 4 rm21 sahaja
 Abes je makan ikan bakar ajak amrul g kwc cari baju raya mia dari kul 12 kat kwc sampai kul 2, gagah juga ibu mengandung ni jalan semata nak cr baju raya anak..yela kang kita dalam pantang sape nk blikan bj raya mia..suh bapak nye kang tah apa dia bli kang hihi

Kuar kwc ajak amrul tapau kebab jalan tar sebab xde la jauh mana kan kwc ngan jln tar dah alang2 masuk kl tu..skali sampai dataran hambek ko...sesak nak mampos jalan tar hey diorg ni xkeje ke?ari selasa jalan tar sesak mcm ari ahad..adoi lama juga sekat kt jln tar.tgk amrul semacam je jem2 tu kan saba je dia demi nak g bli kebab jalan tar

Sampai je bustop opposite colleseum amrul drop kita kt situ sebab mmg xnak parking sebab nk bli kebab je..igt kejap je skali daging tu tgh tgu masak dlm 10 mnt dah amrul kena pusing satu round redah jem, kita bli2 pastu tunggu dia pusing balik.sian plak hihi...

Kita klw bli kebab sini utk kita sorang memang 2 ketol amrul 1 hehe bukan burok lantak tp klw bli 1 cam xberbaloi dengan jalan jem segala.bila makan je dlm kete allah rasa nak nanges sebabnye kebab tu lah yg kita tingin2 sgt nk mkn bulan lepas dh nak g bli ngan diah tp xlarat plak nak g


 Dah malam plak, g jj cari baju raya mia cukup kan mana xcukup..dh abes soping amrul ajak makan kat johnys, ni pon dah 2x repeat aritu deah banje..kali ni amrul plak bawa dah dia tau kita suke makan sini kan

Pendek kata ari selasa lepas mmg hari melantak sedunia la..heheh..Alhamdulillah...akhirnya shari sebelum puasa seme yg kita nak makan sepanjang pregnant kita dah dpat puas sgt rasa...

14 ribu orang memberikan idea bernas:

Gieyana said... [Reply to comment]

Mmg betui2 mkn nih..:)

Lina said... [Reply to comment]

betul tu bila dpt mkn apa yg tingin sgt ms pregnant mmg rasa nak nangis hehe, alhamdulillah dptlah mkn sumer ek nana...semoga sgalanya selamat

Azura Aziz said... [Reply to comment]

takpe nana, selagi boleh makan jer... mmg time mengandung lah makan paling bestt kan.. apa jer smua masuk..

MRS. K said... [Reply to comment]

last day before puasa melantak secret recipe ngan opismate huhuh

mummy_ayu said... [Reply to comment]

cedapnya...rajin cik abang layan..
Ayu..emm..layan la diri sendiri.cik abang busy manjang..

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Bestnye..
Makan macam2 dpt
Baju raya mia pun dapat
Legaa dh kan, dh bleh tggu ari je skrg :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

bila la sue nak datang makan kat sini ni

lia said... [Reply to comment]

maka, bole bersalin dgn hepi skng he3

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

hari melantak sedunia la ni..
tk per mkn puas2..hehe

eima said... [Reply to comment]

mkn la puas2...kang lama nk berpantang ngan bf baby kan ..byk yg nk kena pantang tu ...

Nur-nba said... [Reply to comment]

Makan puas2 sebelum berpantang.. Menu2 tu pulak semuanya membuka selera..

mama tisya said... [Reply to comment]

smua keinginan dpt b4 bersalin..tkde la leleh air liur babay nanti..org tua2 kata la kan

Maria Firdz said... [Reply to comment]

Lepas.geram.sblm berpntg kn.. Nnt dh pntg tgk je org mkn sdp kn3..

Lynn Damya said... [Reply to comment]

pergh bestnya, rajin betul akak g makan2 kan, restoran ni nampak classic, makanan pon menggugat jiwa ni ahhh~~hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...