MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, July 26, 2013

kuih sarang semut dah bole ambik....

attention...

kepada kawan2 dan juga silent reader yang dah pon mengoder biskut sarang semut, kuih korang seme dah siap yea..bole la kalau nak amek...tapi sebelum datang umah tu sila inform dulu..memang saya ada je kat umah tapi takut xdengar orang bagi salam kang korang ingat xde sape kat umah plak..

4 kotak ni penuh ngan kuih yang dah siap..total order setakat ni109 botol
 kepada yang masih nak order,silakan...kita blom tutup order lagi...kepada yang dah order terima kasih banyak2 diucapkan

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alhamdulillah..ingat boleh dtg minggu ni..kena datang minggu depan juga la...tungu sue depan pintu tau 3 ogos 2013 ni yee

diana said... [Reply to comment]

banyaknya...masyuk nih..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...