MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Saturday, July 6, 2013

Pitam dalam bilik

Yallah...gelap kejap dunia ni rasa
Semalam kita puasa...dah lps berbuka mmg xle nak duduk terpaksa baring walaupon tau perut penuh xelok tros berbaring.

Pas magrib sapu minyak angin kat belakang..tengah dok sapu minyak tiba2 rasa lain mcm makin lama pandangan makin gelap, makin gelap dalam pada pandangan makin gelap kita try jalan g kat katil, jalan pon terhuyung hayang xsempat sampai katil jatuh melutut atas lantai sambil tangan sempat paut kat katil

Allhuakbar..ingat dah pengsan dah tadi try nak buka mata xle sebab pandangan jadi gelap kepala pon pening pusing2, naseb baik xlama pastu dh bole bangun cpt2 baring atas katil, pening je rasa

Xpasti kenapa bole pitam...sebab puasa ke pitam?atau pon sebab sakit blakang sgt2 xtau la...apa punca.klw nak kata sebab puasa sebelum ni kita dah puasa 5 hari dah ok je, tinggal 2 hari lagi ingtakan arini ngan esok nak puasa.nampak nye arini xle teruskan kena selang esok la plak puasa, takut juga punca nya sebab puasa kan.

Fuhh...neves gile ni pestaim pitam masa pregnant seb baik jatuh nye melutut & tangan sempat paut katil so masa pitam tu dalam keadaan jatuh terduduk sambil melutut & muka je sempat landing kat katil

12 ribu orang memberikan idea bernas:

Sayangku Zie said... [Reply to comment]

bahaya tu... moga dijauhi perkara yg tak diingini...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Bahayala sis..sbb dah sarat kot..akak rasala..

Adlin Mohamad said... [Reply to comment]

x cukup darah ke nana..kita pernah jatuh perut ke tanah masa peknenkan kyreen 7bulan sib baik xde apa tersadung jalan tu x balance terus terbang cam superman

Hani Fadhlina Abdul Rahman said... [Reply to comment]

Ya ALLAH, sebaik xde pape ... Harap2 xde yg buruk berlaku ... Hati-hati, dah final nih ...

Maria Firdz said... [Reply to comment]

Ya Allah.. Jika tak mmpu jgn paksa diri ea...

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Allahu Akbar!
Hati2 nana..
Klu xlarat takyah la pose dulu..
Kurang darah kot tu..
Klu rase lain mcm cpt2 p jumpe doc ek!
Take care nana!

ibuayu said... [Reply to comment]

Kalau tak larat tak.payahlah puasa..tahun ni bayar fidyah je..nanti ganti semula lepas bersalin..takut memudaratkan pada ibu n baby

Afne said... [Reply to comment]

Nana, psl hb rendah kot. mmg mudah pening, pitam & pucat. ko jgn aktif sgt byk rehat k.

Afne said... [Reply to comment]

Nana, psl hb rendah kot. mudah pening, pitam & pucat. ko jgn aktif sgt Bykkn rehat k.

Hani Fadhlina Abdul Rahman said... [Reply to comment]

Hari nie ok ker ?

zety said... [Reply to comment]

nana..seriau aku bc nye..cek lah doc cpt2 k

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

seb baik tk de apa2..
mybe ko terlalu letih tu beb...

neway kena minum air masak byk2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...