MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, July 30, 2013

rezeki rezeki rezeki


rezeki sehari sebelum anniversary...dapat kuih almond kiss cookies dari ayu,kita tlg dia belikan acuan untuk buat kuih sarang semut, dia datang amek acuan siap kasi kuih plak kat kita tq ayu... 

 hari anniversary nye plak dapat rvc dari kak long pasya..mcm tau2 je dia aritu anniversary kita hehe ni la nama nye rejeki kan...ni diah la nye keje ni dia kata kita ngidam kak long nye rvc skali kak long buatkan...mekaseh daun keladi lain kali kasi lagi haha...puas gile makan sebelm beranak aritu, rvc kak long tersedap dalam donia ok! hihi

menang dari fb johnson xtau apa adiah nye nanti

 menang conso contest fb cosmoderm anta gamba ngan pasangan yg paling romantik la konon
adiahnye barangan cosmoderm RM100



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

14 ribu orang memberikan idea bernas:

Gieyana said... [Reply to comment]

Congrats beb...aq dh lm x joint contest..:)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alhamdulillah tahniah...semua tu rezeki tu

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg rezeki ni...dpt biskut,kek,menang contest

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

rezeki baby....
alhamdulilah

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats :)

mummymer said... [Reply to comment]

ni rezeki anak ni :)

Lin Azlina said... [Reply to comment]

tahniah sis...
lama tak jenguk sini...baru nk aktif semula ni

fairus mohamad noor said... [Reply to comment]

salam ramadhan # 21
wah..tahniah2

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

tahniah!!! rezeki baby..

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Rezeki...
Tahniah nana!

Lynn Damya said... [Reply to comment]

wah seronok banget ni ! mmg murah rezeki, btw cookies first tu nmpk sgt sweet sbb bentuk love2, dan yg kek tu nmpk sodap lah kak...haha

happy anniversary (lambat dah ek?) haha

Maria Firdz said... [Reply to comment]

Wah.. Rezeki ramadhan + rezeki bby.. Tahniah.. Alhamdulillah..

eima said... [Reply to comment]

hmmm tahniah berganda tu rezekinye

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

memang rezeki sungguh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...