MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, July 2, 2013

Tayangan teduhan kasih episod last diawalkan sejam?

Xtau la btol ke tak nih...tgk kat fb adp fanpage.kita xde masalah suri rumah mmg kejenye tgk tibi je hahah...pada mereka yg bekerja tu la mest ada yg blom sampai umah lagi kul 6 petang tu


Ni kita screen capture dr fb fanpage adp klw xnampak meh kita tulis balik, almaklumla update guna tab xle ejas kebesaran gamba
Katanya tanyangan episod last diawalkan dari kul 6-7malam, please take note la kepada penonton setia teduhan kasih


18 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

tu la td member ckp start awal...smua tk sbr tgu ptg ni

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Ada tgk gak td
Ada fb page lagi 1 kata..
Kat rasta jek awal sejam
Yg kt tv cam bese
Taktau mana betul huhu

ZazaMyMoon said... [Reply to comment]

erkkk biar betik??
kejap lagi nak balik kerja laju2 nak dok depan tb pkl 6..tak tengok siaran ulangan Adam & Hawa pn tak apa lah..

Semalam terbaca dorang ada kat Rasta TTDI pkl 5.30ptg ni..

Fiza Rahman said... [Reply to comment]

Laaaa...tak aci lah mcm ni. Balik keja dah 5.30 pm...jln sesak lagi...huhuhu...

atty's said... [Reply to comment]

kty fir yg kasi tau.
jadiknya mama fir x dpt jemput fir balik sekolah agama..suh abgnya amik..mama nak masak laju2 ,..lps tu tgk tb..

eeda haziq said... [Reply to comment]

ALAAA... KEJE HABIS KUL 6.. SLALU SAMPAI UMAH KUL 6.30.. X BEST LAAA.. :'(

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alamak awal sejam ye...mmg kn tgk ni

eima said... [Reply to comment]

mlm ni last ka ... harus nengok

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Hmm..kul 6 masih kt sek..huhu..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

Ye ker...alamak..dah set kat tv kul 7....mcm ner nie

watyz said... [Reply to comment]

seb bek ko btau. kalo x naya je aku tggu kul 7 malam ni... huhuhu

Myra Jay said... [Reply to comment]

Yup, dengar cerita start kul 6.30.. :)
Untungla sapa dapat ke sana ;)
Cheq tunggu kat TB jela :)

amiey lee said... [Reply to comment]

Huhuhu aku selalu layan dlm kete aja :( screen kecikkkk ...kalau dpt smpai awal kt umah syokkk la

Luv said... [Reply to comment]

kat restoran rasta jek jek show kul 6... kat tv3 still kul 7

Adlin Mohamad said... [Reply to comment]

apa ni weiiii alahaiii sampai umah kul 6.30 ni amik anak lagi mmg terlepas la ending teduhan kasih huwaaa

Mama Idlan Irsyad said... [Reply to comment]

la, yeker? kl sempat pun kul 6.30 la br leh tgk...

bunga_rose said... [Reply to comment]

kol 6 ek, ok, terpacak depan tv sambil siang bawang tuk masak berbuka hihihi

Maria Firdz said... [Reply to comment]

Hehe..rmai la frust sbb msih kat jalanan waktu tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...