MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, August 1, 2013

berbuka @ agrotek garden resort, hulu langat

 masa semingg dalam pantang, amrul g berbuka kat agrotek garden resort, ada gathering kawan2 sekolah askar dia masa kat PD dulu..memula amrul nak g sorang pastu dia ajak nye mia teman sekali...

kita suh la dia amek gambo tempa tu nak tengok cantik ke xcantik..skali dia wazap wah..bole tahan juga lawa tempat ni..ada chalet skali tau..alkisah nye kawan amrul tu menantu kepada owner resort ni katanya..bese dengar tempat ni tapi xpernah plak pegi..amrul kata dari jalan beso masuk jauh ke dalam hutan nun resort dia.

buffet ramadhan kat sini RM38 dewasa siap ada kambeng golek..

layan la gambo2 kakak gedik2 sensorang kan tinggal ibu & darwish kat umah jeles tau!







Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

MRS. K said... [Reply to comment]

tau tempat ni. penah plan nak buat family day opis kat sini dulu

ieda immi said... [Reply to comment]

cantik tmpt nie ..

bertambah ngan modelnyee ;)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue penah sekali G sini....tp lama dolu la..2002

lia said... [Reply to comment]

aku biasa dgr sbb projek aku kat cni tp x pernah sampai ha3

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

not bad harga makaann die :)

fairus mohamad noor said... [Reply to comment]

salam ramadhan # 23
cantik jgk tempat ni

eima said... [Reply to comment]

hhmm tak penahs ampai lagi ...

fazilzura said... [Reply to comment]

eh cm penah tgk je tmpt ni dlm tv..

kalau g sini , aci le dating2 ngn aku beb , dh dkt je

Hani Fadhlina Abdul Rahman said... [Reply to comment]

Amboi posing ngalahkan model ...

mrs kayrul said... [Reply to comment]

wah mia melaram sakan...mentang2 la ibu x ikut, mia ganti ibu pula ye berposing sakan...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...