MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, August 20, 2013

darwish dah 38 hari

 Minggu lepas ari selasa genapla darwish sebulan eh eh tetiba kan kita rasa kejap plak dah sbulan.ari rabu tu g klinik checkup adik, berat dah naik jadi 4.2 kg tinggi plak dah 53cm, wah patut la tangan dah lengoh pegang dia.stakat ni mmg darwish nyusu badan sepenuhnya alhamdulillah.pernah bagi 2x je susu badan yg di pam guna botol so far dia xrejek botol mau je isap maybe sebab botol avent tu puting dia mcm nipple sebenar kan..

Patutnya checkup sebulan kena injet tapinya masa ktorg g klinik kesihatan kt ngan umah ni diorg kata ubat utk injection habis,so kena dtg lg sbulan utk cocok,nampak muka amrul xpuas ati jangan kata amrul kita sendiri pon cam xpuas ati juga ubat habis??eh sepanjang aku dok kl xpernah lg dengar ubat injection abes kat klinik kesihatan.hah whatever la...kita takut je xpe ke lewatkan injection sbulan dah nurse kata xpe..kita ikut je la..

alhamdulillah..selama sebulan lebey ni xsusah nak menguruskan darwish sekalipon dia xpernah melalak tengah2 malam sakit perut kembung ke apa..dia nanges sebab nak susu ngan nak tido je..syukur sangat darwish senang di jaga..kita risau juga sebab umah kt kluang ni jiran seblah umah orang india dia kuat semayang..magrib kang bunyi la loceng aiskrim tu dia dok semayang sembah2 patung kt luar umah dia ni..ye la orang kata kalau india ni semayang2 "hantu" dia kuat sikit..risau gak kan bb kan mudah nampak menda2 ni..mujor xpernah plak darwish nanges.

ni gambo darwish terkini ni gambo last week, arini darwish dah 38 hari yeahh xlama lagi nak abes pantang xsaba!
muke dd seketol! heheh

 ni gambo semalam tido atas katil mmg xle alas bantal lasak tido ni kang bantal ke mana dia kemana


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 ribu orang memberikan idea bernas:

MrS. F!zA said... [Reply to comment]

darwish mmg seketol muka daddy..hehehe.. sebab hari2 nana dah dpt tatap muka daddy sejak pindah kluang..

::NureeN:: said... [Reply to comment]

tgk gambo ni nmpk darwish mcm dh 3 bln.. nmpk besar dh dia...
asyikkk tgk dia lena :)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

sebijik muka daddy!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg daddy seketoi tu...

biras sue aritu pon checkup anak dier kat sana pon kata injection punya vaksin dah habis,...dah pening...klinik sana buat surat refer, minta inject kat KL...sebab elok nak balik KL kan..nasib ok...tp susah kan kalo lambat2 ni kan..tp kalo darwish nampak ok sihat..ok la , maksudnya antibodi dier kuat

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

comel dan bambam...

Gieyana said... [Reply to comment]

Cepat lak aq rs ms berlalu kn...aq mghitung hr nk bsalin..ko mghitung hr nk abis pntang..:)

Aq dulu ms nk bg ubat cacing kt nureen pon jd cm ko gk..pdhal pusat kesihatan yg besar tu..last2 aq g klinik paed n amik kt sn jer..tu la yg last check up kt KK..

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

x lama jer lagi tu...next week dah merdeka la...hehehehe...

Sayangku Zie said... [Reply to comment]

datang tengok baby baru... alahao comelnya dia...

~ana~ said... [Reply to comment]

comellll...:)

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

dah muka cam kakak mia la.. lebatnya rambut dia..

eima said... [Reply to comment]

comey ... buleh lmbt imuniasasi tu ...slalu misi yg bebel klu kite lmbt2 kan ...bahaya la mcm2 die bebel ..hmmm

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

makin besar makin hensem lah darwish ni...

Hani Fadhlina Abdul Rahman said... [Reply to comment]

Rupe daddy ler ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...