MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, August 28, 2013

dinner kat luar @43 days

jahanam..jahanam hahaha supe orang tak pantang nih! tak menyaba nak dinner kat luar ahahah..ari ke-43 kita ajak amrul dinner kt luar..dia tanya kita nak makan apa kita cakap xkisah dia plak tros ajak makan western dah lama tak makan western katanya..last masa g victoria station 3 bulan lepas sebelum dia gerak g lahad datu, balik lahad datu mana makan western dah sebab dah puasa, pastu raya

kat mana tempat ni jangan di tanya hehe..kita fail skit nak kasi direction kat kluang ni..memang selama dalam pantang ada keluar2 tapi keluar makan xde lagi ni la pestime kuar makan ms dalam pantang.memula tu kita suh amrul makan dulu kita pegang bb..skali masa kita nye steak sampai kita try2 la makan sambil pegang bb eh eh..sekali bole la..sambil dokong bb sambil potong steak tu terer tak terer tak?hahah..bila dah lelama tu jadi lenguh plak tangan suh amrul potongkan..dah dia potong mudah la keje kita ngapp je dalam mulut hehe mencabar kan nak kuar makan bawa bb kecik, makan besenye mesti amek turn hihi

kedai pon malap2 je lampunya tu kakak mia tido tros pas abes makan
 skang xde nak bershawl2 dah haha korek balik tudung bawal senang xyah pin sana sini
henbeg pon xbawa dah..bawa beg bb je gudbai la beg juruletih yg menang contest tu haha tunggu darwish beso skit kita jumpe lagi ok henbeg
 ni kita nye sirlion steak dah mcm arang je kan hahah amrul nye note batery kong kedai plak lamp malap bile amek gambo steak camni jadinye mcm gambo steak hangit haha padahal ok je..sedap plak tu
 amrul xabes ngan lamb dia
 owh ni mcm kepelikan skit haha.bese kita kuar makan sure teh o ais limau atau ice lemon tea tp sebab bfeed kan..xle la mnm ais...oder hot choclate eh eh cam xcaya mnm air panas hahaha



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

boleh try ni kalo nak balik sana makan ni

watyz said... [Reply to comment]

lama jugak x makan western ni...

eima said... [Reply to comment]

sehari je pun lagi .... dah keluar dah ..mmg tak menyempat ...

baby tu letak la stroller senang nnk mkn .//

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Lama jgk xmmbedal western..wuwu

Fara said... [Reply to comment]

o.O...restoran heidi ni kat gunung lambak..huhu...lame da restoran ni...tp sy xpnh try pon..he..sedap eh kak?..nanti bole try ni.. :)

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg tk nmpk rupe la ye sirloin steak tu...mmg gaya mcm hangusss...nasibaik sedap ye..tk bw stroller baby??

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

mama dah teringin makan kat luar.. elok je bb tido..

Zana Nordin said... [Reply to comment]

oooo .....punya lah nak meneka makan kat mana..
sekali scrool bawah..
ooo..kat HEIDI..
he he he...kita tau tempat nie..jalan ke kota tinggi nun....deret ngan kedai tayar...senang citer landmark dia...deretan gerai bersebelahan dengan plaza bintang..he he he
sedap gark situ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...