MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, August 23, 2013

Nak update tapi...

Hai skang dah xle jadi tegar cam dulu lagi hehe...
Almaklum la bila ada si kecik jgn kata nak update blog
Nak kentot pon rasa xsempat hahaha
Makan mmg xle nak menikmati dah skang ni cepatt2 telan mmg xle amek feel dah
Mcm smlm kuar bli bouncer adik singgah bekpes kemain oder laksam ngan teh tarik, takut dia jaga nye pasal makan xbape nak kunyah telah cepat2 haha air teh tarik tu panas2 aku hirup stengah cawan dh mcm kena forward ngan remote control hahah...

Konon mlm td pas tido kn darwish igt nak update blog buka laptop sesiap bese klw dh tdo dia xjaga dah tah camane mlm td meragam plak adik letak je sedar, dokong tido, letak seda dekat 4 jam dia dok prangai gitu last2 nye off je laptop

Kita ni klw nk update cite bgambo kena la pakai laptop mcm skang ni cite xbergamba bole la pakai tab.
Bangun pg ni rata2 update fb hujan ek pg tadi eh sama plak kluang pon ujan tu yg sedap tido tu siapkan kakak mia pon sambil baring ataa katil xsnonoh mak ko mia
Pastu rata2 update fb anak2 ada jamuan raya kt skolah ntah mia ni bile tah jamuan raya senyap jek

Ok la..br pas tido kan darwish now nk mandi...arini dd dia dah start koje bayangkan dekat 2 bulan cuti, sejak blk lahad datu semingu, pastu dpt maternity leave sminggu, naik keje sminggu cuti plak sebulan, amboihh bahgianye idop ni nak start keje dok bebel malas..malas...hahaha mau nye xmalas kan lama sgt cuti

P/s: menghitung hari nak abes pantang arini ari ke41 isnin ni last selasa merdeka! Kita sambut merdeka dulu eh..korang tunggu la 31 ogos br merdeka hehe...

7 ribu orang memberikan idea bernas:

fairus mohamad noor said... [Reply to comment]

salam jumaat,ade ank kecik mmg camtulah jadinye..

mama tisya said... [Reply to comment]

dh ada bb kecik mmg limited la kn nk update..tkpe lpsni nk merdeka dh...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

gitoo la gayanya klo ado anak tecik kan..mmmm...tak pela..tapi windu jaa

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Tu la, ada anak kecik online thru hp ngan tab jek la jawabnya.. ;)

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

wahhh dh dekat nak merdeka tu ehem ehem hahahhaa

zarena heeney said... [Reply to comment]

betul tu bila ada anak kecik mmg mcm tu la
ssh nak fokus dgn blog lg
kena tggu bby besar skit baru blh berblog smula :)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said... [Reply to comment]

Yelah ada anak kecik mmg camtu, jgn kate makan, nak membuang pun susah ... Huhuhu ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...