MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, August 19, 2013

sekotak barangan cosmoderm

 beberapa ari sebelum raya aritu ada dapat satu parcel xyah buka dah tau apa adiahnye sebab nye kt luar ada tulis cosmoderm, ni mesti adiah menang saguhati contest cosmoderm aritu..buka2 btol la..barangan cosmoderm penuh sekotak.

barangan dalam ni nilai dia RM100 sebelum ni xpernah langsung tau brand ni...kita bli hygine wash dia pon semata2 nak join contest hehe...blom pakai lagi barang dia.kita pakai dia nye fondation je tros jatuh chinta ngan fondation dia sangat2 kena ngan kulit pasni ingat nak tros guna la fondation dia.


 banyak gak barang dia kan kita ni dah la jenis xmenjaga muke cuci muke pon tak haha...serius kita memang xpakai pencuci muka sejak ngandung mia.ntah tetiba jadi malas sampai la skang ni..sebab nye bila xpakai pape pencuci muka, muka tu lagi elok dr kita pakai sebarang pencuci tu sebabnye malas pakai pape

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ribu orang memberikan idea bernas:

KhaiZa said... [Reply to comment]

wau... bestnya... 1 kotak penuh

Masya said... [Reply to comment]

semua ni nilai dia rm 100.00 ker, bertuahnya menang contens .. banyak u.. jimat²...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alhamdulillah rezeki

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Elok tau barangan cosmoderm..nak cuba tak cuba2..haih

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

banyak tu dapat hadiah...tahniah...

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

banyak tu.. alhamdulillah..

~ana~ said... [Reply to comment]

wah..best nya...cosmoderm tuh

zety said... [Reply to comment]

syok & jimat korg nana :)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said... [Reply to comment]

Banyak nyer dapat ... Best ler boleh berjimat ... Alhamdulillah ...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats

yana aina said... [Reply to comment]

wahh..untungnya. tahniah ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...