MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, September 9, 2013

beraya lepas habis pantang

sakan ke?hehe xla sakan sangat klw nak compare kluang ngan kl kat kl lagi banyak jemputan rumah terbuka..tapi sebab dah dok kluang minta maap la yea kawan2 terima kasih sudi jemput..ada yg jemput juga walaupon tau kita dah dok kluang...kata diorg kot2 turun kl kena ngan date open house diorang bole la datang..

kt kluang pon xkurang meriahnye open house...jemputan memang dr kalangan abang2 askar la..senior2 & kawan sekerja amrul.rasanya adala 6 buah umah juga ktorg g open house kt kluang ni,2 umah kita g masa dalam pantang (hujung2 pantang hehe) 4 umah lagi ari sabtu lepas.

ok la merasa la juga kita raya tahun ni..heheh mujor abes pantang tu minggu last syawal, walaupon kebanyakan umah kita g tu ada menu rendang still xpuas lagi la makan rendang rasa nak buat rendang sendiri je

ada orang kata kita dah kurus, kurus ke?berat skang sama je berat sebelum pregnant hehe..tapi tak tau la btol ke tak 65 sebab penimbang kt umah ni biol skit
 klw kat kl xpernah g open house pakai baju kurung kt sini jadi segan plak nak pakai seluar sebab seme bini2 kawan amrul seme pakai baju kurung g open house pernah skali je g open house pakai jeans tetiba mcm malu sendiri sebab seme pakai baju kurung, dah tu korek la kotak baju2 kurung kita yg dalam stor tu dari pindah aritu xbawa kuar hehe...dok sini mana ada pakai baju kurung tu malas nak bawa kuar baju kurung dalam kotak
 adik pakai unform askar hehe dah la g beraya umah askar2 seme, bile g beraya seme kata wah bb pakai uniform hehe, ingatkan baju ni besar sebab saiz 9mths saje try skali muat plak, bile dah muat kita g carik dia nye legging nak pakai ngan rompers
 rambut otomatik pacak, xyah buat2 mmg pacak sendiri heheh seme sama cam dd la adik!


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

15 ribu orang memberikan idea bernas:

attyfir said... [Reply to comment]

ensem lah adik..sebijik muka daddynya

MamaFarah said... [Reply to comment]

comelnya anak bujang ni..pergh! siap rambut leh pacak lagi..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

NI MMG KEMBAR DADDY NI

amiey lee said... [Reply to comment]

Wahhhh bukannn main baju askar..heeee alahaii nni turn aku plak nak berpantang hee..bru ni timbang dh 60kg..aduyaiiii

mama tisya said... [Reply to comment]

kl tkpe p beraya pki jeans..hehe...hah kurus dh tu...ke mia cover mama...hehe..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Encemnya dia!!

anak Wan Salleh said... [Reply to comment]

adik memamng betul2 hensem

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

mmg sah sah muka amrul budak bam bam tu
ahah
ko thu tak nana
31hb tu
aku mati2 ko pantang sini
*nmpk sgt tak baca detail blog n mls dh nk baca blog ko
ahahaha
aku ingat ko kat KL
ingat lps jln umah adlin tu nak gi tgk babay
seb baik tnya amy
klu tak
ahahhaa

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

mmg sah sah muka amrul budak bam bam tu
ahah
ko thu tak nana
31hb tu
aku mati2 ko pantang sini
*nmpk sgt tak baca detail blog n mls dh nk baca blog ko
ahahaha
aku ingat ko kat KL
ingat lps jln umah adlin tu nak gi tgk babay
seb baik tnya amy
klu tak
ahahhaa

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Slim la nana!
Ensem la anak bujang sorg tu :)

Nafisa81 said... [Reply to comment]

cetak daddy nya betul si kecik ni

eima said... [Reply to comment]

comey .. baby.kmia ngan mama sie seklai ... huhu

syok jugak kan pi Open house ... kenal2

shamiera osment said... [Reply to comment]

syok la da abes pantang..me still countiing days...

CaDLyNN said... [Reply to comment]

muke baby sebijik muke amrul la..

Maria Firdz said... [Reply to comment]

betul2... anak askar... hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...