MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, September 18, 2013

bertemu selepas 7 tahun

 dulu kan..sebelum adanya fb, blog kita join satu forum nama perkahwinan.com.my atau singkatannye PCM.masa join tu baru2 kawen...kenal ramai la kawan alam maya dari situ..ada yang pernah jumpe ada yang xpernah jumpe sampai skang..dulu pcm tu kan kira web yang wajib dibuka la klw sampai opis, time lunch mmg wajib buka..sampai la lama2 bila mana masing2 dah ada fb, blog pcm makin dibiarkan sepi..& ktorg plak sambung kat fb la memasing keep in touch...

klw nak sebut geng2 pcm yg jadi blogger ramai juga tau...mamatisya, zety, waty,izan,shiera,kak ila, atie rashid,kak lan,syana,ain,lyz,afne,eh ramai la..memang tak tersebut..dalam nama yg disebut tu sorang je kita blom jumpe lagi..afne

dari afne dok kl, sampai afne pindah yong peng sampai la kita pon pindah kluang xpernah kesempatan nak jumpe kalau ikutkan xjauh mana pon jarak kluang ngan yong peng tu...minggu lepas amrul ajak kuar..dia kata nanti ari sabtu kita kuar dari siang sampai malam tau..tu dia.mementang kita nak pindah kl dah kan dia nak guna masa yg ada ni jalan2 kt johor ni

kita tanya nak g mana?dia kata ikut awk la nk g mana..tu tetiba kita cakap nak g jumpe kwn la..kita kenal dia dah lama tapi xpernah jumpe..ok jom amrul kata...makanya kita pon janji la ngan afne nak datang umah dia..dia siap2 kasi direction memang tk sesat ngan bantuan cik gugel map (dulu gugel map xde suara..skang gugel map dah ada suara pompuan hahah so kita panggil dia cik la)

dalam hati tu kan bedebo2 nak jumpe afne..hahah ye la selama ni borak, chat kat fb je..agk nebes la nak jumpe sebab dh lama sgt kenal xpenah2 jumpe..ni dah jumpe xtau bile plak la jumpenye...tq yea afne sudi layan ktorg..mia ngan hana kemain ngam mcm dah kena duaploh tahun haha..sonok tgk diorg main2

haziq, hana & mia main masak2 haziq xmain msk2 dia main kete eheh
 hok ni anak versi baby hehe selang sebulan je hani ngan darwish
 gambo anak beranak tgk mia ngan hana kemain kan ngam soi haha darwish nape serius sgt tu dah la kencing ats tilam orang lagi mau serius2 hahaa
balik umah tengok dalam note amrul ada gambo2 mia posing kt kawasan umah afne tah bile masa la diorg kuar g amek gamba tah...bes je klw ada kampung mcm tu halaman umah luas, rumah besar pastu nak masuk kawasan umah ada parit besar, memang suka sgt kawasan kampung mcm tu

geram nye tgk buah mangga ni kemain rendah pokok buah banyak plak tu
 blakang tu pokok buah naga
 jambu air bersepah2 jatuh

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Bestnya!7 thn ek? Lama tu..nape xpenah tau pun psl pcm ni...

mama tisya said... [Reply to comment]

akhirnya ketemu jua kn...tp mmg best zaman kita2 dlu kt pcm skarang dh tk best...wah best ada pokok mangga n jambu air

lia said... [Reply to comment]

pcm... menggamit memori betol...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

adoi geramnya tgk si darwish ni

~ana~ said... [Reply to comment]

best kan kwsn rumah afne ni..besar dan luas.... :)

Afne said... [Reply to comment]

nana, tq sgt sudi dtg. nk harap eddy bwk ke kluang asik membz je dia tu. afne takat ni pernah jmpa nana, ana, aty, yus, shani(zura), shuhaina, errynn mamatisya, shiera, fiza rauf, & masa bowling tu lah dulu.

cntk gambo damia posing mosing kt luar tu ntah bila kita pn x perasan. jambu air madu tu byk gugur sbb hujan. nnti ada masa dtg lah lg yea :)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said... [Reply to comment]

Wahhh ... Bestnyer jumpe kengkawan lama kan ... Anak2 plak dpt kwn baru ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...