MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, September 23, 2013

bizi packing

 haih bizi ngemas skang ni...tu pon seb baik la banyak barang2 still dalam kotak lagi..aritu kan baru je pindah masa bulan 4, amrul dah pesan amek mana baju yg pakai je..yang tak pakai biar je dalam kotak.mana tau dapat posting xyah nak kemas banyak kali dia kata.

ni minggu lepas pack barang dalam bilik.dalam bilik almari kita satu, amrul satu, box plastik ada 3,sorang satu, kita mia & amrul..so kita packing mana baju kita ngan mia je dulu.packing punya packing dah 7 kotak, tak sudah2 ada lagi barang nye adoiyaiii letih gini bila nak siap haha nampak barang xbanyak bila pack tak cukup2 kotak..

ni pon bole packing time darwish tido je ni...kang klw dia jaga jangan arap la bole nak kemas lama2 kan..masa kita dok packing tu kita suh mia jaga adik..xlama dah abes packing tu kita pon keluar la..nengok adik
 skali kuar bilik nengok adik dah jadi cam gini hahah...sakit perut gelak...kakak..kakak..orang suh jaga adik dia g buli nye adik boh getah rambut kt telinga konon2 subang, boh sikat rambut barbie, boh sikat atas kepala

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tu la yang bila tgk mia buat kat adik dier..gelak besar tgk tau

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

heheheh comel jer adik pakai 'subang' getah ;)

Afne said... [Reply to comment]

hahahahhaa damia pandainya tlg jaga adik. darwish tu boy dia x pakai hiasan kt kepala hehe

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

alahan sian nyer adik :-)

Nafisa81 said... [Reply to comment]

x sabar-sabar mia nak main dgn adiknya

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Lawak giler mia ni! :)
Tggu baby falsya ek mia :)))
Leh geng

attyfir said... [Reply to comment]

hahahha..kakak mia buat adik jadi baby girl

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

nakal mia ni !nak adik pompuan la tuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...