MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, September 19, 2013

darwish - 2 bulan

kejap je kan..dah masuk 2 bulan..xlama kang bole berlari dah time bb cenggini la sedap nak cium2 kan budak tak reti apa redho je la kena gomol ari2 hehe..

last week darwish checkup utk 2 bulan patutnya kena injet kali kedua dah tapinye bulan lepas masa checkup sebulan kan ubat injet abes so baru bulan ni injet sebulan punye injet dua bulan dia injak ke bulan depan, masa tu dah pindah kl la, sambung checkup kat klinik biasa tu la.

alhamdulillah..sihat bb xde masalah apa cuma ruam kat pipi still tak hilang2 lagi xpela lama2 hilang la tu nanti berat dah 5.3k.masa sbulan stengah blom masuk dua bulan aritu darwish dah pandai tegur2 orang dah bole borak2 dah

paling dia suke klw kita letak dia kt ruang tamu tu kang dia pandang atas tengok kipas pastu kemain ramah dok borak ngan kipas hahah..siap sengeh2 lagi.klw time kita agah2 dia tu dia sengeh alahai cair ibu nengok awak rasa nak gigit 100 kali

tengok daddy kemain dia rajin amek gambo kita masa bawa darwish kena injet hahah padahal xsuh pon dia amek gamba, masa injet tu darwish melalak juga tp kejap je..mak dia xtengok hahah ngeri tengok tempat lain..xpernah berani nak tgk nurse injet xkira la injet diri sendiri ke injet anak ke time dia cocok tu sure pandang tempat lain

gambo pada 14.9.2013 genap 2 bulan
ngam je 2 bulan kita start buka kan sarung tangan dia cukup la dua bulan je pakai, kasi tangan dia bebas sikit belajar buka2 skit jari tu.lama2 sgt pakai sarung tangan, tangan pon jadi msam haha...
 owh jari tu bukan darwish sendiri yang buat tapi kakak yang buat..dia kata kejap ek mia nak buat adik fikir
ibu amek la gamba..adik tengah fikir hahaha..sian adik kena buli ngan kakak



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

13 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

rajin amrul amik gmbr ye..wah mia buli adik ye..hehe...muka kopipes amrul

aisyah said... [Reply to comment]

sekejap je kan dah 2 bulan, rase baru je nana bersalin :)

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

alahai.. geram tgk jari darwish..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

adoi semangatnya adk bam bam ni

lia said... [Reply to comment]

Ya Allah... pp tu, kan main labuh yer...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

bambamnya darwish..pciit kang!!

eima said... [Reply to comment]

demok .. bolat comey

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

bam bam ;)

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

dah makin tembam dah die..kejap jek dah dua bulan kan..takpe, zareef kan smpai umur dua tahun stgh pon rela dicium digomol lg tu yg mama lom nk bagi adik...hahahahah..nway, amrul dpt keja kl eh..congrats..=)

salwana nordin @ che'wa said... [Reply to comment]

tembamnya dia :)

termimpi2 nk bb boy bila tgk darwish :)

Afne said... [Reply to comment]

nana, ruam panas tu takpe blh hilang. aritu kan hani kena ruam susu merah2 pipi. ptg lps nana blk tu afne gi singsei cr ubat yg org suggest tu. 2 hari pakai trs baik. licin dh pipi hani, alhamdulillah.

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

alamak aii comel nyer !!! pipi nyer bambam...
kita sama la, time cucuk jarum tu mata ke lain, takuttt!!!

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

makin besar makin hensemmlah darwish ni...heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...