MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 10, 2013

dinner@pizza

malas masak kita makan luo...hey skang ni jarang malas masak tau wlpon ada bb kecik mmg selalu masak, klw malas masak tu maknanya dlm peti dah abes barang nk masak.memandangkan bb kecik lagi so skang ni klw nk makan kena cr tempat makan yg ada ekon paling penting tempat makan tu selesa & senang kita nak bfeed.dalam kete dok diskass nak makan mana last2 ajak g makan pizza je kt kluang mall, mana lagi nak g kluang ni haha..kluang mall je la yg bes

pestime bawa kuar bb ngan stroller..well seperti ku jangka kan...xlama pon dia dok dalam stroller..masa g pasaraya cari stok makanan ok la dia mau duduk masuk je pizza hut bile dia pon mula bersuara...jadinye makan sambil bfeed la..port memang pilih belakang2 amek seat tersorok sebab malas nk guna ponco kan so kena pilih port tersorok

makan pon sumbat2 je haha..sebab nye darwish ni pesen dia klw nak tido malam dia suke melekat kat kita.pastu klw nak tido kan dia kena cam dodoi2 xmo dok statik je memang konfem dia menggelepar hehe..dah ngan dd sekali makan sumbat2 haha pasai bile kita sua nenen dia xmo plak aih..adik ni nak tak nak cecepat la makan tros balik xde la ronda2 ke apa..xpe take time nanti lelama dia berubah bulan ok la tu skang kecik lg biasa la.

satu yg kita perasan pizza hut kt sini sebis nye alahai....slow! baru 3x makan sini memang tiap kali datang gitu la...staff mcm tak cukup pon yea..meja di biar lama xkemas padahal kita duduk dah lama cam dia buat tak nampak siap kena lambai2 suh clearkan meja.

spegeti meatball masam xsedap
 pizza peberet kita klw mkn piza hut suke ciken supreme
 anak2 saya cewah skang dah anak2 tau dulu anak je hehe
darwish buat apa tu hehe
 dia xmo pakai topi gelisah dia klw kasi topi haha kejap kiri kejap kanan xselesa kesian plak nengok last2 buka kan je
 balik tu lalu kedai kasut skali ternampak kasut lawa kt kedai kasut peberet kita dalam kluang mall ni cartino sonea, ckp ngan amrul eheh lawa nye kasut tu...amrul kata nak ke?kalau nak amek la..kita ckp emm xpela tunggu awak gaji la, dia kata ala klw nak amek je la, orang dah offer baik amek dia kata..kang klw xde duit xde la nak baik hati oper hahaha..orang nak blanje kita on aje
 cam biasa gamba makanan amrul yg tolong amek skang ni..kita ckp tlg amekkan gamba makanan..kang klw tak blog saya tak berupdate sebab xde gambo nak jadi bahan entry haha...so far stakat ni baik ati je dia layan xtau la esok lusa malas dah dia nak layan kan haha...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

hah bgs amrul nk lyn amik gmbr kan...wah dpt kasut baru

nurfardzianafadil said... [Reply to comment]

comelnya nana skrg..dah kurus nmpknya..cantik ....

eima said... [Reply to comment]

kakak damia nape tu .. tido sudah ke tu

lia said... [Reply to comment]

ekekekeee baguih la ada amrul rajin amikkan gmbr ;)

aku waty said... [Reply to comment]

cantik kasut tu. x best kalo makan mahal2 tp x sedap kan... :)
seb bek amrul baik hati tlg amik gambo makanan. kalo izhar makan jer x yah nak bergambo bagai. hahahha... comel anak2 ko la... :)

adda syuhada said... [Reply to comment]

dah lama tak makan pizza...sedapnya...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

bambam la si darwish ni.aunty soya tau darwish buat ape...kikiki

nurulfarehah said... [Reply to comment]

pizza kluang mall mmg sllu mcm tu, dh berkali2 terkena. lain kali mkn pizza hut yg kat bdr tu je sng. :)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said... [Reply to comment]

Sedap nyer pizza ...

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

Nana, sampai skang kite xbrani lagi nk bwk bb kuar p makan2 je, shopping barang dapur ke,, penakut betul kite ni, teringin gak ni nak bwk bb p jalan,,pegi beli brg dapur pon, baba die yg pgg dlm kete...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...