MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, September 18, 2013

pejabat pos pon ada drive thru

aritu g post opis sebab nak beli setem,kat kluang ni post opis pon ada drive thru tau..memang cantik sangatlah pasai kita nak beli setem aje...korang tau la klw g kaunter beli setem lebih dari 5 keping kena amek nombor tau...pernah masa kt kl beli setem 20 keping tunggu sampai sejam patut ke tak patut korang rasa?kenapa kita yang hanya nak beli setem kena amek no tunggu lama2 apa susah sgt ke proses nak beli setem tu?kena keyin dalam pc ke apa?koyakkan je setem tu kan..ikut jumlah yg kita nak..kenapa perlu amek2 no bagai?xpasal je kita nak tunggu sama ngan org lain yang mana nak bayar bil2 tu..

rasanya klw kat kl tu area umah mak memang xde drive thru pos ni, kwn2 komen kt fb klw kt kl kat kajang & shah alam ada drive thru ni, patut kena banyakkan lagi la kan..mana post opis yg jenis kat luar & besar kena buat la mcm ni senang sikit.

p/s: baru tau setem pon bole bli online haha sian ketinggalan jaman nih!


beli setem bukan nak anta surat cinta..tapi nak anta form contest haha..aritu join nestle fes batch anta 30 second batch nanti2 la anta tengah kumpul barang bukti dulu


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

eima said... [Reply to comment]

pesal ko nye blog ade translation ni ... hihihi ptt la aku baca len macm je ... kiki

kat kajang rasanye mmg ade je kot dah lama dah nengoknnye ....

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tak tau pulok ada drive thru ni

mama tisya said... [Reply to comment]

tk pernah lg amik nombor utk bli setem...slalu ada kaunter khas je utk bli setem..tkyh amik nombor...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

good luck nana utk nestle :)

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Oo bleh beli online ek? Taktau jugak hehe

shera haifa said... [Reply to comment]

setem pun boleh beli online.. xtahu pun.. wuuu

Hani Fadhlina Abdul Rahman said... [Reply to comment]

Kat Gombak nih ada kaunter khas untuk beli setem ... Ehh, leh beli online eak, x tau pun ...

nurulfarehah said... [Reply to comment]

Ala kat kluang lagi ye? Ble nak nak terjumpa ni. Mcm la besa sangt kluang ni kan. Hihihi

Shilla ShiFa said... [Reply to comment]

Kat kluang ke...sy org kluang,now da stay jb..da lm da P.O kluang ada drive thru ni.....sm la sy beli setem pun slalu utk msuk contest aje,,,hihiii...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...