MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, September 13, 2013

putu bambu air hitam

ahad lepas amrul balik keje dia ajak g jalan2 bila tanya nak g mana dia kata nak g jalan kt air hitam ok la kita ikutkan je...saja la usha2 kedai kapet la pastu singgah makan kt kfc air hitam, nak balik tu amrul kata awak nak putu bambu tak?kita cakap nak beli, beli la..

memang selama ni kita selalu dengar putu bambu air hitam ni femes orang beratur panjang tapi kita tak pernah plak teringin nak try padahal dah berkali2 pegi air hitam tu xjauh la dari umah dalam 25 minit gitu.amrul beli 2 peket dalam ada 6pcs rm2.50 sampai umah kita makan la nak try

eh sekali suap dalam mulut tros kita cakap eh sedapnye yang! patut la putu bambu ni pemes sedap gila rupanya...kita ni sebenarnya kureng putu bambu suka putu piring padahal sama je cuma bentuk je lain kan...bila dah makan tu xmau berenti plak haha 4 ketol gak la abes

pastu baru nyesal ala..kenapa la selama ni saya tak nak try??kalau tau la dari dulu saya beli haha...amrul gelak je tu la orang dah offer dia xnak katanya..kali ni baru nak.ok lepas ni dah tau sedap kan harus la beli kalau turun air hitam so klw sesapa pegi air hitam sila la beli ok, putu bambu ni nama dia putu bambu juriah orang kata.sedap weh tak tipu!

panjang kan q, amrul yg hujung skali

landmark dia kalau dari tol tu masuk air hitam, tepi jalan besar opposite kedai kaler oren
sedapppp

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

yum yum..suka putu bambu, putu piring pun..cedap..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

ok noted..lepas ni sebelom sampai umah..singgah beli dolu...

Nafisa81 said... [Reply to comment]

selalu gak singgah air itam, tp x penah beli pun

shera haifa said... [Reply to comment]

tersangat sdp ke akak? sy xpnh mkn pun butu bambu or putu piring. bila akak kata yg kat air hitam tu sdap rasa cm nk cuba lah plak.. nti lah g sana boleh try beli nie

Ena said... [Reply to comment]

ramai gak ek peminat putu bambu tu.. dah lama tak makan.. nak nak duk putrajaya ni.. hrmmm.

Afne said... [Reply to comment]

putu bambu air hitam mmg terbaik! femes kt bp ni. arwah adik yg suka sgt mkn. nana, tgk entry ni teringin pulak putu bambu air hitam hahahaa

ayu Ismail said... [Reply to comment]

pernah nampak tak pernah singgah..next time kalau lalu kena try ni

zety said... [Reply to comment]

mmg syok woo layan panas2..aku plg suke mkn gule merah die je.hahaha

Maria Firdz said... [Reply to comment]

masa sekolah suka mkn putu cawan.. skrg dh xde dh.. huhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...