MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 3, 2013

sambut hari raya di sekolah

2 minggu lepas berderet tgk kengkawan update kf fb anak2 ada sambut raya kat tadika, mia plak minggu lepas baru ada sambutan kt sekolah, dah la ari selasa ngan rabu mia demam tak g skolah ari  khamis amrul balik amek mia dia cakap esok ada jamuan raya kt sekolah cikgu suh bawa kuih raya

last mnt baru tau kan..xdapat la nak prepare apa2 ingat nak buat kek coklat tapi barang satu apa xde..last2 g giant carik kuih raya xde plak yang ada kerepek ngam maruku ahh belasah la beli maruku janji bawa juga kan xde la tangan kosong hehe...dok berangan nak buat kek coklat tu mcm sempat je nak buat kan haha..sendiri nak makan pon tak terbuat2 bole la buat tp kena ada assistant kalau tak mau sekerat jalan je kek tu tak siap2 klw bb dah bangun

ni la ada beberapa aksi gedik yang TAK DISURUH orang ckp meh sini nak amek gamba dulu sebelum g skolah ni la gaya2 yang di bagi memandai dia je pose sendiri.tudung ehsan dari nenek sebab ibu xde tudung awning kan..g cari kat giant xde plak kaler pink blasah je la labu kasi pin2 kecik skit hehe...

kemain dia xsaba nak g sekolah..
eii mia tak saba nye nak g skolah...eleh nak eksyen baju raya la tu haha...perasan la baju dia lawa eleh..





Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

11 ribu orang memberikan idea bernas:

ieda immi said... [Reply to comment]

alah comel kakak baju pink !
sure seronok kan ;)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said... [Reply to comment]

cntik baju mia...leh geng peplum dgn Damia & tisya

eima said... [Reply to comment]

peplum tu ... siap pakai tudung mmg comey

Cik Sibuk said... [Reply to comment]

peplum lagi tu! :)

btw kalau jamuan2 ni mmg muruku/kerepek/kacang yang lagi laku..orang buat ngunyah2

LYAfrina said... [Reply to comment]

kemain posing .. tp mmg comel la baju damia.. kain lace ye?

attyfir said... [Reply to comment]

Memang cantik pun baju peplum mia

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

cantik anak dara kecik ni.. comel..

mama tisya said... [Reply to comment]

ingatkn tudung mia..tudung nenek dh diadjust jd kecik...tisya aritu time jamuan kt school die nk pki peplum tp kita riso kn kainnye jenis cpt koyak..watnye ganaz kn koyak...tu yg bg pki bj kurung je

Ena said... [Reply to comment]

Baju Mia memg cantik.. warna pink pulak tu.. sangat shomel..

lia said... [Reply to comment]

turun gedix dari saper ni yer, mia ha3

kayyana said... [Reply to comment]

cantik baju mia.. hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...