MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, September 17, 2013

sangkar @ tv9

 aritu terlayan cerita ni...tengok episod pertama dah bes..tros melekat sampai ke hari ni xpernah miss lagi.
nak sinopsis sila gugel hehe...best nye cite ni sebab tengok lakonan nabila ngan nazim tu sangat real, sangat selamba sangat gila2 sangat sempoi & sangat cool!

lagi satu kenapa kita melekat tgk cite ni sebab nazim othman xtau kenapa klw ada je drama dia berlakon rs mcm satu tarikan nak tgk cerita tu tau..walaupon kdg xsuke style dia yg terlalu kpop sgt tu haha..nak2 rambut dia masa cite dia ngan fazura ngan sam tu kisah cinta adoi rimas tengok rambut ala korea tu..tapi bab lakonan dia memang bole puji bagus mamat ni, pernah jumpe dia live muke bersih gile, stylo & smart sangat orangnye n opkoz memang hensem dia di dalam tibi apatah di luar tibi

sape yang tak tengok sila tengok! episod lepas2 bole tgk kat tonton..best cite dia tak tipu!
 n nabila plak...walaupon mcm2 kontrobesi dia...kita xamek port tapi lakonan dia kita puji..suke tgk dia berlakon xkira la watak jahat ke baik seme menjadi klw watak jahat tu mmg rasa nak hempuk je
nabila ni muda stahun dari kita, satu skolah..pernah lepak sama2 bawah gazebo skolah...tp masa skolah dulu xpernah plak tengok dia aktif menda2 seni ni..teater ke berlakon ke nyanyi kat sekolah ke xpernah nampak pon..tau2 je masa dia form 4 dia berlakon satu drama cd lepas abes skolah makin femes dia
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Nafisa81 said... [Reply to comment]

dr sekolah dia mmg cool ke? tak kira apa pun org cerita ttg dia...dia saja je

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

senang citer
pangai dia mcm arwah atok dia and ade sikit mcm mak dia
jenis istiqamah dlm buat benda yg dia suke dan minat
lagi satu
dia jenis
keje dgn personal tak campo
klu ko pasan la
ko tenyeh la gossip menda bagai
tpi bila bab berlakon
mmg all out

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

dier mesti kenai nana kan...

AdaM Hawa said... [Reply to comment]

nabila kalau berlakon.. bg watak ape pun menjadi.. suka tengok lakonan dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...