MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, October 25, 2013

alhamdulillah..rezeki

 yang ni hadiah contest fb comfort malaysia.dapat pampers grow pants size m, kita minta size s ok gak dia kasi m sebab nye masa adiah ni sampai kita kat kluang dah 2 bulan dapat adiah baru kita pindah kl, adik pon dah ketat pakai size s, ni xpakai lagi pampes ni sebab tgk 7kg baru bole pakai kan, abes kan pampes sedia ada pastu baru bole try ni pastu dapat sebotol pelembut fabric
 yang ni plak kawan kita yang wartawan tu minta tlg kita jawab sevey protex, ada la 10 soalan, dia emailkan soalan nye kita jawab tros email balik tak sampai 5 minit pon jawab sevey dia...pastu dia tanya ada tak kawan2 yang muda, ada anak sorang utk buat sevey ni, kita suggest mamatisya...so dia pon dapat juga..hadiah ni kawan kita kasi kat mamatisya sebab masa tu kita dok kluang lagi, dah balik kl baru mamatisya kasi adiah nye
 barangan protex bernilai rm100


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...