MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, October 30, 2013

bb tak mau botol

sebenarnya masa dalam pantang tu ada la sekali dua ajar darwish minum pakai botol susu, dia pon ok je..dekat nak abes pantang tu kita kasi dia selang 2 hari minum susu botol, dia ok xde tolak..sampai la kita pindah balik kl aritu..seminggu dia xnak botol puas kita tukar botol tuka puting tetap xnk juga..

last2 kawan2 komen kt fb suruh guna botol pigeon warna kuning tu...kita pon kirim kat diah tlg blikan dah alang2 dia g bli barang bb...esoknye kita try la kasi lepas seminggu dia tolak botol tu kan..sekali suap je dia tros minum sampai licin!..fuh...lega la ingat masalah dah settle..

seminggu sebelum start keje ritu dia buat hal lagi..memula suap botol ni ok pastu dia xmau plak..masa memula tinggal kt tokwan aritu melalak2 tokwan kata dia xnak botol..tp kejap je la esok ari kedua tinggal dia dah ok mnm botol cam biasa...lega

jadi saya just nk bkongsi mana tau ada anak2 yg problem xnk mnm pakai botol try la guna botol ni
 

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

Petak Bunga said... [Reply to comment]

anak pun sama..meragam kalau hr isnin mak dia pergi kerja x nak susu botol. Lama2 ajar okey la..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

penah nampak botol ni..alhamdulillah anak2 sue ok..

ummi nia said... [Reply to comment]

mmg anak sy pn dlu cmnie gak..last2 cr botol nie br mnm..

attyfir said... [Reply to comment]

bagus entry ni nana..
kot ada yang ada masalah..leh refer entry nana nie

lia said... [Reply to comment]

Zara x nak botol n puting ni... last2 doctor baby jadi pilihan... murah gitu ha3

eima said... [Reply to comment]

alisha dulu guna tomi tipi tu .. botol pigeon ni mahal sikit kan ...

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Tq nana share entry ni
Kot dpt membantu di masa akan dtg

IDAZS said... [Reply to comment]

dulu anak saya pun reject botol.. memang saya beli pigeon. alhamdulilah dah nak hisap sampai sekarang. saya guna yang peristaltic plus

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

zara n zareef dua2 guna botol free bpa biasa2 jek..puting plak pakai doctor baby..murah jek..hehehehe..tp puting mmg lembut alhamdulillah dua2 terus nak isap..hope 3rd baby nnti pon ikutlah jejak langkah kakak n abg die..mama die keja wajiblah anak2 kena pndai minum susu botol kan..>_<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...