MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, October 2, 2013

Bizi...serabut..,

Hai korang...ada yang rindu kita ke?hihi
Sejak pindah balik kl tak update blog lagi..banyak menda nak dibuat.
Mcm2 urusan nak setel kan seme kena buat sendiri.
Daftar sekolah baru mia, tukar kan klinik utk checkup darwish...cari keje, ngan umah baru paip tsumbat, paip bocor janji ngan plumber mcm taik kucing dari sehari ke sehari kata nak dtg repair tak repair2 fedup btol ngan orang janji mcm KELLY NG ni
Buat sementara ni pjj ngan amrul lagi skali...insyallah sampai hujung tahun kot pjj nye
Skang ni buka internet pon xde hati nak buka blog sebab skang yang utamanya buka internet cari keje kosong..
Yallah semoga kau permudahkan segalanya..harap cepat la dpt keje..
P/s: klw korang tau mana2 ada kosong esp admin/hr department bagi tau ek

10 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

semoga semuanya berjalan dgn lancar yer.. :-)

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Moga segalanya dipermudahkan buat nana.. :)

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

mesti penatt kan kak, selalu pindah randah ni...penattt ooo...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

moga2 nana cepat dpt keje..amiin

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

insyallah semua di permudahkan

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

tak per..
tk yr time Nana..
uruskn mn yg penting dl.

hrp2 cpt ko dpt keja kan..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Sis..perkeso nk pkai byk pekerja sblm 11 oktober ni tutup
Info Jawatan Kosong 1 Malaysia
Jawatan Kosong 2013 di PERKESO

1. Pembantu Am Pejabat
2. Pemandu
3. Pegawai Perubatan
4. Pegawai Psikologi
5. Pengurus Kes
6. Akauntan
7. Pegawai Pengurusan
8. Pembantu Perubatan
9. Jururawat
10. Pegawai Jurupulih Kerja
11. Pegawai Jurupulih Anggota
12. Dietetik
13. Optometris
14. Audiologis
15. Ahli Pertuturan
16. Pegawai Teknologi Maklumat
17. Pegawai Pelatih Kemahiran
18. Penolong Akauntan
19. Pegawai Eksekutif
20. Pegawai Kerani
21. Warden
22. Pembantu Akauntan
23. Pegawai Pembantu Khidmat Pelanggan
24. Penolong Jurupulih
25. Timbalan Pengarah
26. Pengarah Pusat Rehabilitasi

Tarikh tutup:11 Oktober 2013.

Maklumat lanjut >> http://jawatankosongkerajaan.org/2013/09/jawatan-kosong-2013-di-perkeso-2/

P/S: Tolong klik "Share" , sebarkan dan 'tag' kawan2 yang lain.

* Bantu rakan anda yang tengah mencari kerja ~
* Kongsikan dengan rakan anda ~

Azura Aziz said... [Reply to comment]

amin.. smoga segalanya dipermudahkan..

Fara Atiqah said... [Reply to comment]

salam perkenalan.

btw, saya tengah buat giveaway sempena birthday anak sy yang ke 2 thn..jemput join :)

http://aishahzahra.blogspot.com/2013/10/giveaway-from-zahras-store.html

Maria Firdz said... [Reply to comment]

moga dipermudahkan urusan... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...