MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 17, 2013

Darwish - 3 bulan

Kejap je kan dh 3 bulan...2mingu lepas sambung checkup kat klinik area umah, klinik yg checkup masa pregnant darwish dulu.berat masa cek aritu 6kg skang mayb dah 6kg lebih dah ni..

Pestaim bawa adik g kenek tanpa dd, adoi kelam kabut idup masa timbang berat adik bole berak plak berak nye bukan sikit2 abes boco kena suar..dh kelam kabut nak cuci dia seb baik ramai nurse pelatih tolong hahaha..igt nak tuka baju lain skali baju lupe bawa..dah pakai la baju ngan suar yg basah sket kena tempias hahh...


Skang darwish dh pandai gelak bila kita agah2 dia.paling suka sekali klw br bangun tido kemain besar gelak dia klw kita agah.nampak gaya adik ni jenis ramah mcm kak mia juga, klw org ckp ngan dia, dia pon balas uuhh aahh uuhh ahh nak cakap ngan orang

Dari segi perangai, adik sangat behave blom pernah dia melalak dengan volume yg kuat xtentu pasal.klw nanges pon sebab nk tido ngan nak susu je tu pon nanges manja2 je.alhamdulillah...adik mmg senang dijaga..sejak dr ngandung lg ibu selalu doa moga senang dijaga xde wat perangai seme.

.

7 ribu orang memberikan idea bernas:

~ana~ said... [Reply to comment]

bam bam nya darwish...comel..:)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Encemnya darwish!!

mummy_ayu said... [Reply to comment]

emm..mesti manja Daddy dia nie....muka fotostat Daddy sungguh... :-) semoga sihat selalu yer sayang..

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

muka sebijik dady...
bambam dah kamu darwish

Azura Aziz said... [Reply to comment]

sekejap jer darwish dah besar.. sebijik muka dady dia ;)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

bila la nak jumpe ngan budak tecikni..mmm..geram tau

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

sebijik copy muka en. amrul

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...