MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 31, 2013

dua bulan berturut2 beli majalah jelita

bukan la pelanggan atau pembaca setia majalah jelita..beli pon sebab ada muka kita haha...cam bese la..kawan kita wartawan majalah jelita tu minta tlg kita pon tolong la..

untuk oct issue, dia buat sevey dia tanya klw kita g majlis kawen apa yg kita xsuke?
jadi ni la jawapan kita..baca la malas taip hahaa
btol kan apa kita cakap?nyampah tol klw tgk org dh abes makan pastu dia mengambil masa manis (pinjam ayat kak ana haha) dah ler kita ni nk duduk xde tempat org yg dh abes makan xreti2 nak blah
 untuk bulan nov plak dia minta kita jawab sebey..kali ni best bukan saje kuar majalah tapi dapat juga barangan protex bernilai RM100
untuk sevey ni kak shikin tanya kita ada tak kawan2 yg ada anak sorang nak ajak join sevey ni
kita pon suggest la nama mamatisya..hehe so dia pon dapat gak la kuar majalah & barangan protex tu
(pinjam gamba mamatisya)
nana keding pon kuar magazine juga hehe..tp dia topik lain la

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ribu orang memberikan idea bernas:

ez hani said... [Reply to comment]

Wow..best2..:)famous ni..hehe

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me suka gak beli jelita..byk benda2 menarik yg bleh dibaca :)

mama tisya said... [Reply to comment]

hebat ni 2 bln berturut kuar majalah...hehehe...nanti ada survey lg jgn lupa kita..hehe

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

wow seronoknya kuar majalah :-) i like!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tadi tunjuk kat opismate muka nana kuar...siap dorang kata...
"ooo...ni kawan ko yg PJJ dulu tu erk..." egat jaa

eima said... [Reply to comment]

wahhh hebat.. tahniah la

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Bestnye nana!

kayyana said... [Reply to comment]

seronoknye....

zety said... [Reply to comment]

mntk sign kt dahiii...hik3...besh3

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

wahhh..makin lama makin fees byk kuar majalah..hehehehe..nway, best tgk ayat2 dlm megazine tuh..syok je baca..nama anak2 n suami pon ikut glemer skali kan..hihihihi

Hani Fadhlina Abdul Rahman said... [Reply to comment]

Wah ... Semua dah jati retis lah ...

watyz said... [Reply to comment]

wa... dh tahap retis ni.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...