MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, October 23, 2013

housewarming falsya

ni la ari ahad sebelum raya ari aritu, pasya wat kenduri doa selamat sempena naik umah baru.klw tidak dia nak buat 21hb memang kita xle join la kan..sebab ada kt kluang lagi..skali dia tuka plak date, bole la join.kebetulan plak date baru tu memang time amrul cuti weken, tu la pasai bole gatal2 buat beday amrul skali kat majlis pasya ni hehe..

sebenarnya ramai juga bloggers yang pasya jemput, tapi ramai xle datang sebab rasanya ramai balik kampung nak beraya.yang ada mamatisya je la..makanan aritu seme mak pasya yang masak sama ngan kak long pasya..nasi minyak menu utama pastu ada ayam goreng rempah panas2 lagi..ada kek batik mabeles

ktorg lepak xlama sebab amrul nak balik kluang dah kan..kalau amrul xde mau sampai balik dok melangok umah orang hehe...ni ada sikit gambo untuk tatapan...dah lama tak bawa kamera gabak sebab kemalasan, ni deah la yg rajin amek gambo ni ngan perut boyot dia gendong kamera sana sini hehe

 ngan mamatisya


 kawan darwish, adam danish anak nana keding

 dari kiri bapak pasya, bapak nana, amrul & laki pasya

 saya bersama kengkawan yg membuyung & membulat haha



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

seronok dapat join..sayang sue tak dapat join..

mummy_ayu said... [Reply to comment]

seronok bila gather2 mcm nie.. :-)

Mas Aini said... [Reply to comment]

Salam nana. . Boleh mintak email address. . Nak tanya pasal perubatan tiroid di as-suffi. Tkasih :)

Yan Ty said... [Reply to comment]

House warming macam open house dah makanan. yummeyh.. ada kawan baru pindah juga nnt nak berhouse warming katanya sampai semua kuali periuk dr kampung di angkut.

Jom Buat Duit Secara Online bersama Iklan Sticky - Program Pay Per Click Paling Sempoi !!

mama tisya said... [Reply to comment]

tu la ingt dpt jmpa blogger lain..tp smua ada hal kn

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Tetibe papazakwan kene keje
Sabo je la huhu!
Sedey klu x mesti ada dlm gmbo
Ehehehehe

eima said... [Reply to comment]

bagus la dpt eratkan siratul rahim gini

Afne said... [Reply to comment]

nana, makin semangat anak bujang ko. bila kita dpt jmpa lg yea...

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

tak dapat join sebab blk jb...
nanti nak pi tunggu falsya bersalin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...