MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, October 21, 2013

Menang sepasang tiket ke kidzania

Haih..gile lama menyepi dengan dunia contets.paham2 je la ada bb payah skit nak join sgala mak nenek contest ni..tak keje plak tu modal xde nak labur join contest hehe..klw join pon contest yg modal kecik je yg mana mampu..

Ni masa bulan 7 aritu adala join contest oreo, kena submit gamba dengan tema dia detik2 keceriaan, oleh sebab contest ni xmemerlukan kita bgambo ngan produk tu pasai kita join...anta 2 form satu nama amrul, satu nama kita.last2 sangkut nama kita.alhamdulillah..

Dapat conso pon jadila..hadiah nye sepasang tiket kidzania.ok la kan sape nak kasi free sekeping tix pon rege rm50lebih kalau xsalah.memang dah lama berniat nak bawa damia g sana..tapinye kita nak tunggu dia besar, mcm umur skang ni sesuai la kan..sebab aktiviti kt dalam kidzania tu nampak klw budak kecik sgt xbape sesuai..pastu nye kita xbawa2 lagi damia tu sebab dah pindah kluang jarang balik kl tu xde masa nak g sana ni dh dok kl bole la pegi, mmg saje pon tunggu kot dapat tiket free hahaha..dasar kedekut.

Tau pasal menang ni pon ari rabu lepas nad komen kat blog, skali siang tu g umah mak dah dapat pon adiahnye pantas sungguh!
 hadiahnye sampai 3 ari lepas dia announce menang

Ni gambo yg kita anta


7 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

gamba ni mmg bawak luck tau..tahniah mia dapat g kidzania..N mama dier jugak..

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

Gambar ni mmg santekkkkkkk n tahniah ye nana

mama tisya said... [Reply to comment]

gmbr ni mmg byk ong..tahniah..tula nk bw gk tisya p kidzania tp tktau la bila nk pi

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats :)

Aisyah Husaini said... [Reply to comment]

kak nana sorry len topik lak ki ki ki..kak nana dulu pindah dari kluang ke JB pindah barang mahal tak lori sewanye ye? ingat nak anta barang dari nilai ke JB ni : )

zety said... [Reply to comment]

gmbr korg ni mmg byk ong wooo..hehehe.best mia dpt g kidzania ek :)

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Tahniah lg skali nana :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...