MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, November 29, 2013

application PHONEMYPC best weh!

 minggu lepas ada opismate ni tunjuk app ni, dia kata kak akk tengok ek..dia pon demo la app phonemypc ni..bile dia dah tunjuk wahhh bestnye..kita pon tros la dload app tu..tapi masa nak dload tu tengok app ni berbayar la plak..RM14.99 tapi sebab kita ada app blackmarket yang mana kita install masa beli tab kat kedai dulu (install app blackmarket RM80 pastu bole dload seme app yg berbayar tu secara percuma)

apa tu app phonemypc?
app ni membolehkan kita access pc kita dari jarak jauh..kalau kata kita kat umah pastu ada la menda urgent bos suh emend ke..nak print ke..kita bole buka pc kita thru phone dengan syarat phone ngan pc kita ada internet lah...pastu pc mest kena on

camane nak dload?
pertama sekali g kat playstore untuk pengguna samsung la..dload app dia bila dah abes nnt dia minta kita masukkan username, password ngan nama pc kita mcm kita nama pc NANA so masukkan nana
 lepas dah install kt hp. kena download software phonemypc kat pc kita, gugel je software phonemypc pastu dload. kita dload sini
bila dah siap install nnt kat bawah tu akan kuar ikon phonemypc
makesure masukkan password ngan username yg sama kita reg kt henpon
  pas dh install kt hpon ngan pc bole la connect
.
so bila dah connect keluar la apa yg ada dlm pc kita tu kuar kt henpon kita
bole la buka folder2 kita tu..apa saje la yg ada dlm pc seme bole, video pon bole play
 bole print dari jauh ni yg best ni..hehe kita dah try ari rabu g klinik pastu buka pc dr phone test print..ahah sonok je senang idup kan
 bole juga buka m.word taip2 thru phone
canggih kan?haha..brilliant nye sape yg mencipta app ni, sape nak tengok camane cara nak guna bole la g kat youtube

http://www.youtube.com/watch?v=iMoDWvnuHd8

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah..memang menariks..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

menarik ni ..di mana saja yee

iduraz said... [Reply to comment]

best best..cuma tu la...kat umah pon bos suh buat keje nnti..hikss..xleh kasik tau bos klo kita install ni

Tuan Juhaida said... [Reply to comment]

wah mcm2 sekarang ni..sumer canggih2 dan menarik!

Nur-nba said... [Reply to comment]

Wah menarik...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Suka sangat tp kena byr la plak ek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...