MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, November 4, 2013

First time try papa johns pizza

Weken lepas deah ajak teman g jj, ok la amrul pon xde ka bawa la anak2 bjalan.dh lama gila x g jj wangsa maju dh banyak berubah..last jejak jj tu masa bday diah bulan 1 aritu.Dh jalan pusing teman diah g bli suar ngandung dia pon ajak la makan...memandangkan seme kdai makan kt situ penuh, tgk papa john piza xpenuh diah ajak makan situ nak try pon ye katanya..

Okla kebetulan plak ada promo buy 1free 1 pizza, oder la yg promo tu.dah la lama gila tunggu makanan...dh makan air plak xsampai2 minta sos pon xdapat2, dh minta sos kecil je bekas sos dia kasi minta tambah sos xdapat2 last2 g amek sendiri tuang banyak2 dlm bekas sos dia.

Masa nk baya dia bawa bil deah tanya bape?rm92 katanya...eh kita tanya asal mahal sgt, suh diah cek bil dia melampau plak sampai 92, rupanya dia g kira pizza tu 2, padahal kira 1 je la dah 1 tu free...lama gila la nak tunggu dia betulkan bil..

Kuar je dr situ tros diah ckp klw mcm gini la ngan xsedap nye sebis xbagus nye xde dah nak dtg lagi.tah la...bagi kita la ko kasi la piza apa skali pon dominos tetap no. 1 lah! Xde pizza lain yg bole tanding dominos stakat ni, bagi kita la...kita klw ngan amrul sama, klw nkmkn pizza sure carik dominos.

Tq deah..sudi blanje ktorg makan..ye la kita kan br keje xde gaji lg..asal kuar je ngn diah sure dia blanje nye..
yg ciken apa tah nama dia sedap la dr meat bawah tu
 yg ni xbape sedap
 nuget mia
adik relek pakai baju tido je hehe takat g jj je pon xkose nak lawa2 la
diah bolat yg selalu di buli kakak mia

9 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

tu la piza domino gk best...lembab giler ek servisnye

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Dominos sedap ek??pnh mkn 2x je kot..xmemenuhi piawaian..hehe..lain org lain selerakan??

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

ko beli kat mana weioh
laki aku beli selalunya sedap je
kebetulan kot tak bape sedap kot
rasanya domino dgn papa john ni loebih krunag je dohnya
klu nk doh lembik2 sikit ala2 new york pizza tu san Francisco ok la
aku lama dah tak memebeli pizza since suke mkn margharita pizza
buat doh base nipis2 je.
so tak thu sangat pizza lain punya sedap ke tak sbb tekak suke pizza jenis tu je

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

rindu nak jemah ngan si diah ni..kikkikik...sebis tak baguih, tak yah G la kan...

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

rindu nak jemah ngan si diah ni..kikkikik...sebis tak baguih, tak yah G la kan...

zarena heeney said... [Reply to comment]

btl tu nana
ena pun dominos ttp di hati
lg sedap dr papa hohn pizza

:: Cik Viva :: said... [Reply to comment]

selalu makan pizza hut je, tapi yg ni pun cam best je..mcm best je..hehe

fazilzura said... [Reply to comment]

PIZA NI SEDAP oooo ...

adik aku yg kenal kn ngn piza ni , aku makan xsedor aku x cicah sos cili pun...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me pernah try mkn sini last few years..memang servis lembab giller..and rasa mknn pun so-so ajer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...