MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, November 27, 2013

honeymoon @ Grand bluewave hotel

Phuii animum sangat! kahhhh...Khamis lepas amrul ada dtg kl ada keje kt subang, sebab kan dtg kl ni atas urusan keje jadi nye dia xle la nak balik umah.amrul plak dh 3 minggu xbalik kesian plak kat dia rindu kt budak2.

Amrul suh datang hotel grand blue wave shah alam bawa bebudak, pastu suh kita tido sana sekali sebab dpt bilik sorang satu,memula tu cam xberapa nak yakin nak drive jauh2 nak bawa darwish.ye la takut dia melalak ke apa kan..kang nak kena benti mana2 petrol station plak kan..

Tp sebab fikir kesian amrul rindu ngan bebudak kita pon tawakal je la drive dr keramat ke shah alam bertiga je ngan damia ngan darwish.dalam hati dok berdoa jangan la darwish nanges..kita gerak dr umah tu darwish baru tido..sepanjang jalan dia xbangun sampai la kat parking hotel baru dia bangun, fuh lega rasa...dah la kat pj area tu jem gile seb baik darwish xjaga...

Sampai je otel tros amrul terkam darwish, bukan terkam kita yea..kita dah xlaku dah skang hahaha....pas lepak2 malam tapau mcd makan dalam bilik bb kecik susah skit nk mkn lua kang makan tercekik2 kang...dh abes makan mcd tu amrul bole turun dinner plak kat restoran bawah, dia dpt makan tp utk sorang je xpela kita pon dh kenyang main je ngan bebudak dlm bilik

Masa tengah dok lepak dlm bilik tu mmg dr siang lg dengar bilik atas memekak2 bunyi cam ramai budak2 lompat dr katil ke bawah smpai magrib xberenti2 darwish tido pon tekejut2, last 2 xtahan kita call recep komplen..xlama lepas komplen tu tros senyap dh bilik atas xde dgr bunyi bising.pastu dlm 20 minit pas komplen staff dia dtg tanya ok x puan ada bunyi bising lagi x?hehe..bagus btol cepat bertindak

luas gile bilik dia 

cekci la perut adik



 ni la sebab kenapa dia suke sgt nak dok otel bole berendam

13 ribu orang memberikan idea bernas:

Izni Hafiz Abdul Rashid said... [Reply to comment]

isyy... ingatkan jauh bebenor, rupanya dari Keramat ke Shah Alam jer... :d

NinaAz said... [Reply to comment]

Luas biliknya kan

mummy_ayu said... [Reply to comment]

leh geng la ngan Ian & Iris..suka sangat main dlm tab..Mummy dia pun sama.

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

besh!!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

model majalah pelam ni..kikiki..darwish dah makin semangat ni...geram tgk...nampak muka banyak akal

Masni Syafie said... [Reply to comment]

hotel grand bluewave =) 5 star hotel yang dapat sijil halal..hihiii

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

bestnya bb dpt tido hotel..

chubby tul darwish..

bsr la bilik dia nana

betul la kan..kita kdg2 sggup je berkorban demi anak2 ..sggup ko drive dr shah alam ke kl..ak pon sggup kalau gitu..hehe..

Afne said... [Reply to comment]

lps terkam anak, terkam maknya pulok! hahahahahaaa

tp mmg la nana, biasanya bapak2 mmg cr anak2 dulu. dgn maknya dh biasa calling2 sms2 hehe

N.A.T said... [Reply to comment]

Last year Nat selalu gi Bluewave kat Johor la .. best .. layanan bagus ..cepat bertindak .. tapi 1 ketika tu staff dia sik bagi alasan ..Nat hadapkan ke director .. terus dapat bilik besar ... hamikkk!! .. hehehhe anywhere bluewave kat Johor tu sangat menarik kolam renangnya .. gilerrr best ...

Liza Yati said... [Reply to comment]

Budak2 mmg tub dulu yg dicari kan... Nana, Jom join Giveaway kat blog Liza. http://lizayati.blogspot.com/2013/11/count-books-giveaway.html.

The more the merrier

zarena heeney said... [Reply to comment]

hehehehehhehe wpun dkt tapi blh jumpa org tersayang kan

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Terkam ank dpn org..terkam ibunya mlm2 nanti..bahaha

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

auwww seksinya kakak mia...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...