MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, November 12, 2013

intebiu..intebiu


selalu gini kan?klw orang tunggu2 tu sekor pon tak call suh intebiu..bila orang dh keje belambak plak call, email suh dtg intebiu

aritu ada 3 email suh interview seme area2 kl sana.pastu call pon ada dalam 4 yg suh dtg intebiu bile tanya area mana seme kt pj, bukit bintang memang idok la kan..kita dah elok2 dpt keje dekat ni syukur alhamdulillah sgt2..

kadang2 tu terfikir bertuahnye aku yallah..orang kt luar sana yg berpelajaran tinggi2 ramai yg xde keje, kita syukur alhamdulillah mudah dapat keje..rezeki la kan tu la namanye rezeki..




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

12 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Glad..rezeki nana..
Alhamdulillah

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

Aaah murah rezeki nana kan? Bkn mudah nak boleh keje skang ni

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

bertuah nana..semuanya di permudahkan...

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

keje kat malaysia ni byk base pd prospek
admin field mmg byk since mana2 company pun mmmg perlukan administration person.
baik sape pun kita
pengalaman ttp no 1
lately lambakan sijil tu bersepah
tpi too good to be true Nana
budak engineering belum tentulah kenal wrench dgn screwdriver compare dgn budak IKM yang spmnya 2 ke 3 amik SKM thap 1 - 2.
in of the day
budak IKM ni ade jugak keje jdi pomen produa ke, jdi apprentice MAS/AIRASIA
yg ade degree tadi?1
melongo la.
nak tak nak kenalah amik master..jdi academic trainee 2 thun.lps tu amik lagi PHD lagi 3 thun baru dapat jadi lecturer.
so far ni la yang perati lately..
education tu penting tpi ttp kena tgk prospek perkerjaan selepas belajo
jgn asal minat belajo je nak buat.
org buat, ko pun nak buat.

eima said... [Reply to comment]

pengalaman tu penting ....

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

rezeki anak2....

Maria Firdz said... [Reply to comment]

alhamdulillah.. rezeki...

Nana said... [Reply to comment]

alhamdulillah...rezeki...

Lina said... [Reply to comment]

klu yg dah ada pengalaman kerja mmg ada je rezeki senang nak dpt, lg 1 mmg dia ikhlas nak bekerja tak memilih

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

rezeki murah tu :)

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Wahhh, Alhamdulillah lah...bukan setakat ade kerja, malah boleh pilih lagi tu tgk mana yg terbaik dan okay kan.. :D hihi

Ezna said... [Reply to comment]

Rezeki datang dalam berbagai cara. Selalunya gitu la nana. Bila dah keje baru la datang tawaran itu ini. Cobaan....hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...