MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, November 25, 2013

kat mana nk bli starvalve avent?

stress btol...skang ni bila pam je starvalve dia selalu tercabot...dah tercabot tu kita kena buka satu2 part nak pasang balik valve tu..dah buka tu sikit sebanyak susu tu bole tercemar la kan?kotor kena jari kita..

dah lama dok cari valve ni..kebanyakan penjual online seme dah tak jual..dah discontinue katanya..kalau kt kedai lagi la kan jangan arap nak ada jual..sebab skang ni pam avent dah pesen baru..ni pam turun temurun dari zaman mia lagi..dah sebaya mia dah pam ni..

kita pon cuba la tanya kat fb..post gambar valve tu mana tau kawan2 dapat tolong..alhamdulillah...bagus tol kawan2 kita ni mmg bagus nak cr pape kan tanya je kat fb mesti xkan menghampakan..hehee...tq afne kasi link penjual on9 yg ada jual menatang ni

valve tu letak nye kt tengah2 pam tu
ni la starvalve tu

 ada pon org juai online...bli kat mom n baby 
rege dia RM15.90 ada dua ketol postage RM6

masa tanya ngan sorang penjual on9 ni dia kata pakai duckvalve pon bole juga masuk tapi nye dia ckp ada yg komplen suction jadi kurang so xmo amek risiko la..elok2 dia banyak dapat susu kang jadi kurang plak tuka dia nye valve
pheww..lega dapat cari spare part ni..dah beli pon sehari dua lg sampai la kt umah tu, tq banyak2 afne!


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

Ayu dulu..sampai pecah starvalve nie..:-( nasib baik ada spare...
cukup jer dua tu...kalu tak sure jenuh gak nak cari nie.

Afne said... [Reply to comment]

tersedak disebut2 hehe...

x de hal lah nana, cuma bantu bg link aje. itu pn sbb diorg letak link kt entry afne. dulu masa kena pn risau sgt2 ye lah memikirkan pam susu utk anak kan. nsb baik ana tlg bg pinjam valve dia masa kecemasan tu.

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alhamdulillah dapat jugak..sue tengok kat FB..nak bantu tapi tak tau...

NinaAz said... [Reply to comment]

Wahh. Byk nya susu. Hehehe. Nina skg dilema g. Xtau nak beli pam apa. Rasa cm berkenan ngn eve love

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Alhamdulillah..
Teruskan nyusu ye sis..
Akk alhmdulillah aish dah 13 bulan masih nk lg susu akak..syukur..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...