MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, November 6, 2013

Mandi manda di warisan rimba

Ginila..menda yg xplan tu la yg selalu menjadi, cer klw plan kang ada je hal ada je yg xbole..semalam la.. pepagi buta diah wasap...ajak g bekpes ali maju kt uk perdana sebab nk makan kuah kentang sedap tu..pastu dia plan pas bekpes nk bawa mia g mandi kt warisan rimba..

Bole plak dia kata kesian mia sorang2 plak mandi kang deah pon wasap kak faez, geng opis lama ajak dia join bawa anak2 dia, kak faez pon ok.maka konvoi la dua kete memasing xbawa laki haha kita laki kt kluang, kak paez laki kt klate deah laki kat jepun (jepun la sgt haha..tgh tido mimpi g jepun haah)

Sblm mandi bekpes dulu kt uk pedana meriah btol kak faez 4 org anak, kita 2 org anak diah anak dlm perut mcm2 ragam bebudak ni masa makan hihi dah abes mkn tros gerak warisan rimba mmg main redah je xde call kak eli booking dulu.otw tu try juga call tp xdpat sebab no dia dh ditamatkan pkhidmatan.tu ckp ngan diah xpela..kita g je klw xde ksg naseb la kita cr port lain

Sampai sana je tgk kolam depan xde org mandi tanya kak eli ada ksg x, dia kata ada, tp dia suh naik atas, kolam yg baru buat tu, masa last kita g kolam baru tgh dok buat lagi.kat depan kolam baru pon siap ada chalet br buat juga.kali ni dh advance skit bilik ada kipas ngan lampu, dulu g mana ada letrik.

Kita pon sewa 1 chalet nak buat tempat tuka baju, ngan simpan barang, mia je mandi kita malas mandi la sebab dar pon kecik lagi kan tunggu dia besa skit la br bole mandi kolam.tuka je baju seme terjun meriah la ada 5 org budak2 kan...air plak xsejuk sebab air bukit kemain jernih sebab org xramai.

Lepak xlama la..dalam 2 jam je sebab tgk cuaca pon mcm mendung je tengahari tu, bebudak plak dah lapa sebab xde bawa bekalan apa pon kan..masa nak balik tanya kak eli berapa dia cas?rasanya klw kita msk pagi kuar petang dia cas rm50 tp sebab kita msk 2 jam je kan dia cas la rm30.ok la kan...

Pas balik mandi diah blanje bebudak ngan mak budak makan kfc.tu la cite tahun baru ktorg

kuah kentang kuning tu ha deah ngidam nk makan


kita xmandi kak paez la yg nengok2 kan mia, hehe gini la klw dah g single laki xde klw laki ikut laki la jaga anak seb baik mia dah besa xrisau sgt ada pelampung dia pandai jaga diri tp tetap kena pantau




 adik xmandi pon dia tgk kakak mandi je..kecik lagi kan..tunggu la besa skit ibu celup adik dalam kolam
p/s: kepada yg tak tau warisan rimba ni kat kemensah, belakang zoo negara

7 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

sronok la mia dpt mandi manda

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

besh tu :)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

biasa la..bila plan, tak jadi..dia kena unplan mcm nie..on jer.
apa pun..bestnya picnic2...
:-)

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

bestnya tempat ni...
ada jugak plan nak kesini, tapi belum kesampaian lagi..hehe

syazwani 'atiqah said... [Reply to comment]

Kak nana..boleh share contact no owner chalet ni??

syazwani 'atiqah said... [Reply to comment]

Kak nana..boleh share contact no owner chalet ni??

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Tingin nk pegi tp sbb hubs xsuka vwk ank mndi sungai..takut katanya..boley??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...