MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, November 1, 2013

my dear warehouse sale

tak saba nye nak g my dear warehouse sale..lama gile dah pegi kot pertama dah terakhir pegi masa pregnant mia banyak barang bli kt sini.murah rambang mata oii..

esok plan nak g ngan deah nak carik carseat darwish.harap2 ada yg berkenan di hati & yg penting murah! haha...jauh gile tempat ni dulu g rasa mcm jenuh nye nak sampai klw dari keramat sejam gak la g puchong tu.harap tak sesat la..xpe g ngan dia konfem xsesatnye diah kan terer jalan hihi..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Waaaa! Best best :)

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

nory yang dekat dengan rumah ni pon n opis pon belakang Mydear pon tak jejak kaki ke sana lagi...hehehe...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

kemahen..
selamat shopink ye sis

Hani Fadhlina Abdul Rahman said... [Reply to comment]

Best nyer ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...