MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, November 19, 2013

obses dengan minion

 eh dah lama xde cite sal kakak kan...heheh..sejak dia nengok wayang cite minion ni kemain obses ngan menatang adik beradik digi ni haha...xla terlalu obses tp kl nampak menda alah ni sure dia nak bli

aritu minion mcd dah bli satu lain2 tak sempat collect dah sold out gile kentang laku menda ni
pastu g kluang mall nampak patung minion dia nak..sebab dia suke sgt kan blikan la..mujor xmahal mana sekor saiz sedang rm35 je..

kang klw g jalan soping mall nampak baju minion minta baju minion plak..adeh bankrap gini seme minion dia nak bli...xpela tahun depan klw ada rezki kek bezday dia kita bli minion la heheh

ni gambo2 masa g tgk the despicable me masa kita dalam pantang aritu..
dia ada satu tabiat klw g wayang dia akan suh kita amek gambo kt poster/patung pastu dia akan tiru camane gamba/patung tu buat klw tak caya tgk bawah...amrul kata dia yg buat gaya ikut minion tu pastu suh amrul snap







Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

MamaFarah said... [Reply to comment]

hehehe..budak comel buat gaya apa pun tetap nampak comel..

mama leen said... [Reply to comment]

nana nanti pegi plaza gm.. ada kedai ni jual macam2 barang minion..

eima said... [Reply to comment]

hahaha comey ..semua budak suka kot ngan minion ni kan ,.....

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

pandai mia posing tiru minion

Gieyana said... [Reply to comment]

Mia mmg sporting berposing weh..sek bek anak dara aku x tau pasal katun ni..yg dier tau oggy n the cockcroach tu haa...

Aty_Fared said... [Reply to comment]

anak saye setahun setengah kemahen takut ngan minions nih..haaaihhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...