MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, November 18, 2013

pampers murah kat mana nk beli?

dari zaman mia memang kita guna fitti, sebabnye bukan stakat murah tapi tahan xpernah lg berlakunye kebocoran.seb baik la bontot anak seme tahan lasak haha..xkisah kasi sarung pampes mahai ke murah ke xde masalah..

biasa kita beli kat manjaku paling dekat kt wangsa maju tu la.kalau brand fitti ni harga dia RM22.90 xkisah size apa pon rasanya harga sama..masa darwish pakai size S dulu pon RM22.90 skang dh pakai size M.kalau nengok kt giant harga dia RM28.99 beza RM6 banyak kan?

pampes lain2 xsure plak sebab xtengok tp rasanya memang kt situ pampers murah dr pasaraya lain...ada yg kata kedai ubat cina pon murah susu ngan pampers tp kita dok keramat mana ada kedai ubat cina

cenggini la rupe pampers fitti tu, darwish pakai size M

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

mama leen said... [Reply to comment]

dulu pun pakai fitti.. tapi selalu ruam kat pinggang sebab getah belakang tu kan.. sekarang guna hey baby yg pek kuning tu.. murah juga..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

mana2 brand pun ok, yg penting sesuai dgn kulit anak2 :)

MamaFarah said... [Reply to comment]

setakat ni anak2 saya guna Hey Baby.. harga lebih kurang la kat manjaku..So far ok lah..kalo guna selain tu mcm x sesuai jer..biaslah punggung baby tak sama..ada yg x kisah pakai murah, ada yg kene pakai jenis branded..hehehe..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Ank2 akk pun xjns pkai 1 pampers..yg murah2 pun akk bli kan aje pakai..yg mhl utk mlm selalunya

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue kalo balik kluang mesti G kedai cina dekat dengan stesen bas tu..mmg borong abis susu N pampres..tp kalo putrajaya ni ada 1 kedai mmg murah..mmg G situ je la...manjaku kat bangi ni pon murah2 jugak pampres susu ni

qaseh dalia said... [Reply to comment]

hiks xtau ..

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

jue jenis tak kisah..kat mana ada sale..kat situ le jue beli...

Maria Firdz said... [Reply to comment]

sy biasa beli kt OTK jalan gombak je.. mmg murah dari pasaraya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...