MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, November 8, 2013

rezeki adik

alhamdulillah..rezeki adik kawan2 ibu kasi adik baju...baju adik seme pon dah kecik2 baju yg kecik ok ahahah..bukan adik yg beso.kita pesen mmg xbeli baju anak banyak2 nak2 klw dia bb cam gini kita akan pakai selagi dia muat pastu baru bli lain.

contoh mcm skang ni, baju darwish yg ada seme yg kita beli sejak dia blom lahir ritu lg pastu ngan adiah kwn2 bagi masa melawat dalam pantang..baju yg size 0-3, 3-6 kalau size 6-12 kita blom start bli lg.pesen kita gitu la pakai smpai dah xmuat pastu baru beli skali harung plak size 6-12 ye la budak kan cepat besa kang bli banyak2 baju kejap je pakai xmuat dah..

ni sabtu lepas kak anis xopismate kasi sebenarnya dr dalam pantang dia nk pos tp xsempat katanya..so baju dalam kotak tu darwish mmg xmuat dah sebab size 0-3mth, xpe la nnt bg la sape2 kan..tq kak anis
 yang ni nana keding blikan utk darwish masa warehouse sale hytex kt gombak, dia bli baju adam pastu bli utk darwish skali, time ni kita blom keje lg..baik ati kan kawan kita hehe


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Untung darwish ngn mama darwish..hehe

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

untong datwish kawan mama die baik2 belaka :)

Masni Syafie said... [Reply to comment]

rezeki adik selalu jer ade..hihihi

Gieyana said... [Reply to comment]

Alhmdulillah..uutg darwisy..bb aq pon dh x leh muat newbornnyer bj..now pkai 4-6mthn or 6-12mnth..

anak Wan Salleh said... [Reply to comment]

Rezeki Darwish yang murah

faisalapardi.com said... [Reply to comment]

kalau budak sekalai beli 4 pasang...tapi bapaknye sepasang je..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...