MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, November 7, 2013

Rezeki kfc crazy crunch tq era fm

Pas balik mandi kat warisan rimba deah ajak g mkn kfc kt wangsa maju, masa dh abes makan tetiba nampak ada staff skuad era msk dlm kfc tu,diorg pon announce la..yg diorang buat lintasan dekat kfc wangsa maju tu so dia kata sape nak hadiah bole join diorg kt lua kfc tu

Dh kebetulan kita br abes makan kan..so kita ajak la diah join.dia tanya la soklan3 mcm biasa mmg xmencabar minda haha...kita tunggu adiah best je br nak jawab.orang pon xramai..tu pasal kita join klw ramai sesak2 xkuasa juga mak

Masa di nk bg vocer kfc br la kita try jawab di tanya uncle kfc tu umur dia berapa?kita main bedal 111tahun skali dia kata btol...pastu dia ckp sebenarnya kak saya pon xtau jawapn di berapa hahaha..bengong je kan..dapat la vocer kfc bole redeem serta merta, so kita msk balik kfc tu redeem set crazy crunch utk buat dinner hehe.alhamduliah rezeki.

Mmg banyak kali tserempak ngan skuad dr radio ni rezeki la kot asal join je mest dpt adiah.

abaikan diriku yg gomok ini hehe
masa ni staff era amek gamba pastu suh diah snap skali

 rezeki bole la buat dinner malam tu

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

nana mmg rezki murahkan...alhamdulillah

mama tisya said... [Reply to comment]

rezeki...apa beza ayam kfc crazycrunch ni??

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alhamdulillah rezeki tu..kuar kfc...dapat vocer, masuk balik kfc dapat dinner meal

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

sedap ke nana?

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

beshnya!!

Ratu Hatiku said... [Reply to comment]

Alhamdulillah rezekikan,sape sangka. :)

Masni Syafie said... [Reply to comment]

Nana selalu murah rezeki...nana muka rezeki nih...hihihihi
tumpang lalu merasa KFC crunhcy yg sodap nih..hihi

Norliza Nordin said... [Reply to comment]

tahniah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...