MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, December 9, 2013

Baby Carrier untuk di jual

kita nak letgo baby carrier darwish, baru lagi beli bulan 10 aritu.
kalau korang nengok kt website mydear rege RM189.90 kita nak jual RM100 aje...
berminat bole call or wasap kita 0197942480
sape berminat bole call kita nnt kita jumpe memana..kita kat area taman keramat, kl
SAPE CEPAT DIA DAPAT
TERMS OF PAYMENT : COD
UPDATE : 4.16pm SOLD!
 darwish nye kaler biru
model tidak di jual sekali ok haha..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Nur Aisyah Tahir said... [Reply to comment]

delivery macamana?...
Nana duduk mana ye ?

Gieyana said... [Reply to comment]

apsal nk jual weh? ko nk beli car seat erk? aku punya sama camni..itupon yg Nureen dulu..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

nape nak jual nana...comey warna dier

Falsya said... [Reply to comment]

Aku xpandang carrier tp aku pandang yg duk dlm carrier tuh..'buruk'nye dak tuh..bile dak 'buruk' tuh nak jmp dak 'buruk' kat sri gombak nie..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Alhmdulillah..dah sold ek..

Ieda Zakaria said... [Reply to comment]

comeyyy je darwish dok dlm tu...ekekek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...