MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 31, 2013

Breakfast kelantan sedap @ kg padang balang gombak

Ok, sebenarnya dh lama dh kita try makan nasi dagang, nasi kerabu ngan nasi berlauk kat kedai ni masa keje opis lama memang selalu kirim ngan opismate je xpenah tau mana kedai dia.makanan dia memang xdinafikan sedap!semuanya sedap.

Bila dh benti keje kat batu caves tu tingin la plak nak mkn nasi kat padang balang tu..ada la 2x pegi tapi xjumpa kedai dia.minggu lepas dh tekad xkira nak cr juga kedai ni, wasap ngan opismate tanya direction akhirnya! Jumpe pon..kemain tersorok dalam2 kawasan umah orang, umah2 kampung dalam kampung padang balang tu.

Sampai je kete ngan moto penuh tepi jalan,ramai gile orang klw nak makan situ xde la panjang sgt q tp klw tapau mmg panjang.pastu bila dh duduk kan kiri kanan depan blakang seme org klate majoriti yg dtg makan mmg org klate,mrasa mcm dah ada kat klate hehe

Ok la pada yang nak tau direction kedai ni.landmark dia dekat ngan markas pas taman melewar gombak, dari markas tu terus je sampai hujung jalan dia tulis jalan marmar ada simpang 3 amek kiri, pastu depan skit ada simpang 3 amek kanan dalam 200meter jumpe la kedai ni belah kiri.kalau nak senang kat gugel map tu taip je jalan sepakat 2 kampung changkat.memang susah skit nak cari kedai ni sebab dia dalam2 kawasan kampung.

klw sape nk tapau mmg panjang gile q harap bawa besabar la ek klw g makan sini, tempat duduk pon full
ni kita nye nasi berlauk lauk daging
deah amek nasi kerabu
tak cukup makan situ diah tapau plak lagi nasi kerabu ngan nasi dagang utk makan lunch

11 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Dekat je la..nti nk g cri

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

tak tahu kat mana lokasi...jenuh nak beratur tu..mcm tudokko gak lah

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Biasa gitu la...
Tmpt mkn yg best yg sedap
Kebanyakannya kt ceruk
Hehe

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

nampak benar sedap tu siap tapau kan...

mama tisya said... [Reply to comment]

mak kita pernah ckp kt cni sedap gk..tk silap pernah bli laksam cni tp mak kita la bli

mummy_ayu said... [Reply to comment]

nasi kerabu tu..sgt menggoda..yum yum..lama tak pekena nasi kerabu.

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

nasib baik ler dah sarapan...kalau x boleh lapor tgk gmbr sarapan kat sini..

Shah Roll said... [Reply to comment]

Dah sampai..malangnya ditutup hingga 3 jun 2014..buka semula pada 4 jun 2014..cuti skolah tokei balik kampung daaaa

Shah Roll said... [Reply to comment]

Ditutup hingga 3jun2014..4jun buka balik

Imran Amir said... [Reply to comment]

kdai tu dkt sgt dgn rumahku..huhu

Imran Amir said... [Reply to comment]

kdai tu dkt sgt dgn rumahku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...