MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 18, 2013

bremed baby food dispensing spoon

dah lama dok usha menda ni..aritu terlepas deal kat lazada ada promo skali nak beli tinggal 1 je stok.kita skang menda2 utk anak2 ni xleh nk bli satu lagi2 menda yg bb lain bole pakai, sebelum beli kena wasap gepren dulu tanya nak kirim skali tak bole oder sekali..kang tak tanya kecik ati masing2 beli sorang2 je xmo pon tanya haha..yang penting nak jimat postage..kan penjimatan berganda tu..aritu dah bli sarung carseat kat uk sana tu beli 4 seme sama petern..kata nak jimat postage kan haha..seb baik seme anak pon lebey2 kurang je beza 4 bulan je memasing.

kalau sevey rege spoon ni dalam 45 keatas..kena rajin2 gugel la carik mana2 website yg jual online jual murah..gugel nye gugel terjumpa web ni www.kasihkusayangku.com nengok ada less rege before less 39.90 after less 31.90 postage RM7 ingat nak tunggu stok nak bli 4 dah 2minggu tunggu xde restok last2 nye isnin ritu kita beli je la 3 nanti takut abes stok yang 3 tu kan..

senang ada menda alah ni..klw g travel la esp..xyah nak bawa sudu, mangkuk tuang je makanan dalam tu..prepare awal2 bulan depan darwish dah bole makan nanti bole kasi dia pakai spoon ni jek, masukkan nestum, puri dalam bekas tu picit kuar nant ikut spoon dia tu.comei jek bentuk carrot spoon dia ada penutup ala2 daun carrot.kale plak xde pilihan tinggal merah je..belasah je la mana ada.

kalau gugel food dispensing spoon ni ada la 3 brand munchkin, boon & bremend paling mahai munchkin RM79 rasanya..boon dalam RM49 bremed paling murah so far tp kena pandai sevey sebab ada org jual brand bremed ni RM45




pantas btol ari isnin kul 5 beli on9 selasa kul 11 pg dah sampai
nampak dalam web kecik je skali sampai besa juga bole muat 3oz makanan nye
sesape yg nk bli maybe korang bole usha FB marissa shoppe diorang pon ada jual juga
ni aritu nengok kt ig diorang 
 

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Xdan beli utk aish..
Skg aish dh besar..ngee

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

senang jugak pakai ni yee...baguih la..dah tak yah guna mangkuk bagai lagi kan...kalo jatuh x tertumpah kan

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

masa irfan ritu
ak tk beli pon spoon ni..
pakai spoon biasa tu jek.

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

senang nak bagi makan guna nie...hihihi...tp anak dara yg paling kecik dah nak setahun...x sesuai kut guna spoon nie...

*∽ IZAN ∽* said... [Reply to comment]

wow menarikk nihh!

Ezna said... [Reply to comment]

Cam ruper carrot. Warna menarik.

...JaGa DiRi, JaGa IMaN, HiASi PeRiBaDi... said... [Reply to comment]

sy tengah survey spoon ni dengan brand lain..nak tanya review, ok tak guna spoon brand ni? thank you in advance ~ :)

...JaGa DiRi, JaGa IMaN, HiASi PeRiBaDi... said... [Reply to comment]

ok x guna spoon ni? tengah2 survey spoon mana yg besh.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...