MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 18, 2013

Capati sapedek!

Kita suke capati..tgk kedai juga la..so far klw kt kl ni ali maju branch uk perdana, capati pasar keramat (dah pindah kat keramat mall) lagi satu baru je try capati pasar tani keramat permai.

Kalau capati mamak kat ali maju tu di pakai kuah kentang, roti dia tebal kalau branch uk perdana la..klw ali maju kt area umah tu dia nipis sikit roti xpuas makan mcm garing.

Capati pasar keramat @ keramat mall plak mmg dr skolah dulu suka makan..capati dia tebal, kuah kari dia plak dia pakai daging hancur ngan kentang.sangat sedap

Capati kat pasar tani ari rabu plak seminggu sekali je la jumpe nye...roti di tak garing, tebal kuah plak mabeles ada dal ngan sambal pastu ada kuah kari daging cincang ngan kentang, ada juga kuah kari ayam cincang dengan kentang.kalau capati kuah dal rm1 kuah kari daging/ ayam plak rm2,sedap ya ampun..mabeles!

Last week ada pasar tani ari rabu mmg dh set dlm kepala nak bli capati buat bekpes kt opis sanggup kuar umh awl skit dari biasa semata nak bli capati, kena plak aritu selangor cuti panjang plk q nye nak bli capati dh mcm bli tiket wayang


2 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

perrggghhh lama sungguh tak makan capati ni

Mama Idlan Irsyad said... [Reply to comment]

pergh, sedapnya.... tambah sedap bl melayu yg buat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...