MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, December 23, 2013

cerita pasal Nursing wear

Selama ni kita xpernah ada nursing wear...kenapa?ok ni sebab kenapa kita xpernah ada nursing wear

1. Kebanyakan nursing wear yg kita nengok orang jual online, maaf kata la...design seme ala makcik2 corak bunga2 cinta besar2 satu taman kat baju tu, ngan tangan plak jenis kedut kudup haha..paham x?xpaham sudah...very out of fesyen la..maaf yea..ni pandangan ikhlas ni.sebelum ni ada juga terjah kt fb org jual on9 xberselera nengok, pendek kat xpernah jumpe lg nursing wear yg menepati citaras tu yg xpela pakai jela baju biasa xyah la nak nursing wear sangat!

2. Nursing yg dijual on9 atau off9 adalah sangat mahal! Blouse saje rm99 tak gile nama nye??xkuasa kak non..ulang suara xkuasa nak bli blouse seketol rege rm99.rata2 kita tgk org jual nursing wear range harga dlm 70 keatas.hoi memang xla aku nak bli...tak paham la asal eh mahal sangat?klw la aku ni pandai jait dah lama jait sendiri!

Tapi lepas je terjumpa ngan nursing wear brand autumnz tetiba persepsi kita psl nursing wear ni dh berubah..bila tgk eh not bad design modern, lengan panjang & labuh tutup bontot, kain plak sedap.harga plak berpatutan...range harga nursing wear autumnz dlm 59.90.tu yang terembat sampai 3 helai nursing wear walhal duit dlm walet ada 50 ingit haha..diah la penyelamat bangsa dan negara...loan sementara tgu elaun masuk.

buat sementara ni, baru ada 3 lai la nursing wear. yang ni brand autumnz seme RM59.90 selai
 Weken aritu dok umah xde buat apa saje la gugel nursing wear murah..skali terjumpe ngan satu web ni www.mammahouse.com fuyoo sumpah lawa2 nursing wear dia seme design dr korea & japan, memang moden, baju seme sopan2 lengan panjang, labuh& paling penting harga masih dalam bajet & berpatutan.klw blouse xlebih rm70 tu bagi kita murah atas je rm70 sorry....mahal dah tu rasa.

Siap dh print screen mana2 baju yg bkenan di hati pasni bole la soping nursing wear sbulan 2,3 helai.
kt sini klw beli atas RM150 free posting.

P/s: klw korang tau mana ada jual nursing wear murah meh info sini..kita dah share kt korang mana tempat best korang pon share la eh...sharing is caring kan.hihi

16 ribu orang memberikan idea bernas:

NinaAz said... [Reply to comment]

tq sharing!! betul tuu. mcm makcik2 laa kebanyakan baju2 yg jual. tak lalu nanti student tengok. haha. kita pun xlalu nak pakai pegi kerja. huhuhu... tq yea. nak terjah web tu skg. tgh mencari nursing + maternity wear!

Cheritera Kami said... [Reply to comment]

betul katamu nana..dia punya design tu agak leh tai intrend kan..

wawa blouse tu byk buat sendiri je..sib baik adik tailor..baju kurung pun smua dia yg buat..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue pon selama BF ni baru ada 3,4 nursung wear...tp brand auntumz ni mmg best...lembut je kain dier kan...

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Cantek! Sume uptodate punya style
Kite beli sblm ni kt trendy-muslimah.com
Tp lately ni corak dia byk xmenepati citarasa
Ala ala makcik pun ada
Lama dh xmembeli kt situ

Gieyana said... [Reply to comment]

Cantik beb..nnt aq terjah gak la web ni..:)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Tak pnh beli nursing wear sbb slh 1nya design cm mkck2 tu la..tp bila nana tnjuk link ni cam nk try usha2 dulu..klu lawa blh rembat nih. Hehe

mama tisya said... [Reply to comment]

selama bfeed dlu mmg tk pernah ada gk bj nursing wear...tp pernh gk tgk design tk lawa tp rege bole tahan "lawa" kn..yg ni ok..slamat soping la

zal88 said... [Reply to comment]

kalau ade link lagi share ye kak..memang selama ni mencari gak..tapi disebabkan harge nye leh tahan 'lawa' n design kurang menarik,just cuci mata je la..:P

Afasz said... [Reply to comment]

kite pon tgh nak cari yg murah2 n selesa...

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, ahaha amboi kak smpi 3 helai sekali terbeli ni ha, tu belum harganya rm 30, mau 10 kau terbeli kak, hehehe..owh btw, sy ni kurg faham lah nursing wear tu dress yg mcm mana? haha..buta fesyen sikit aku ni, kak~ :p

mummy_ayu said... [Reply to comment]

Time Ayu dulu..tak popular nursing wear nie semua..pakai baju biasa jer

eima said... [Reply to comment]

ok la tu cantek2

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

jgn kata ko..
ak pon tk penah ada nursing wear...haha

Stylo Mommy said... [Reply to comment]

Saya dah jatuh cinta dengan nursing wear milkwithlove..mmg menepati citarasa...bukan macam makcik2 tuh..haha..tak banyak jual di pasaran lagi..cuba tgk kat www.facebook.com/milkwithlove

Stylo Mommy said... [Reply to comment]

Saya dah jatuh cinta dengan nursing wear milkwithlove..mmg menepati citarasa...bukan macam makcik2 tuh..haha..tak banyak jual di pasaran lagi..cuba tgk kat www.facebook.com/milkwithlove

Riyana Nabila said... [Reply to comment]

Salam. Saya ader jual nursing wear. Bley la menjenguk www.facebook.com/stylomommy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...