MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 12, 2013

Charles & keith bag less 70%

semalam diah wasap gamba masa tu dia dok tgh menjoli soping kat c&k klcc, dia wasap la gmba henbeg c&k dia tanya nak bli tak?dengan perut memboyot kemain dia menggayakan beg tu nak kasi kita tgk .well cam biasa kita kan mmg jenis sempoi xyah nak belek nak pegang beg tu..klw nampak lawa on je..dah ada org nk tlg belikan

Lagipon xsusah klw kirim barang ngn bff ni diorang dah tau taste kita..ktorg deal thru wasap je..nak tgk kale lain xlama diah anta plak beg kale lain..last2kta pilih beg yg ada kale kuning skit tu, cam xpenah je ada beg kale kuning.yang penting murah ok!

Harga before less rm169.90 tgk price tag ada 60% less tp ada plak tambahan 10% total 70% less seme nye dr rm169.90 jadi rm50.97. Tu dia..penjimatan berganda..berbaloi2.masa diah wasap gamba nampak beg tu mcm kecik bila dia anta kat umah tu dia besar rupanya siap bole letak beg breastpump lagi.

Cam tau2 je kita nak bli beg..sebabnye skang dok lenjan beg juruletih yg menang contest aritu dah itam dah ari2 dok pakai..nak anta cuci tak anta2 lagi

tgk gigih makyong try beg wasap kat kita
memula diah tunjuk yang ni kita suh dia cr kaler lain 
  harga before & after less
rasa mcm kale ni lagi lawa dari biru tu kan
cantik kan?mia kata
wowww!! cantiknye tapi kenapa kuning?haha..dia tau ibu dia xpernah ada beg ke baju ke kaler kuning

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Cantek!
Murah lak tu
Leh tgk kt setia city mall ni
Sini ada gak c&k

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg jimat berganda ni...baguih ada BFF tolong

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

berbaloi..
untung berganda2..

watyz said... [Reply to comment]

cantik n murah! berbaloi2... hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...