MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 17, 2013

darwish - 5 bulan

alhamdulillah..si botak saya dah umur 5 bulan, perkembangan terbaru dia still baru pandai nerap je lagi..blom pandai terbalik kan badan klw dah nerap.berat 7.2kg tu 2 minggu lepas la masa g checkup.kadang rasa tak caya cepatnye dah 5 bulan, bulan depan dah bole bagi makan dah.

dekat 3 bulan adik pon merasa cam kakak mia dulu berjauhan ngan dd tapi kalau dd balik dia still kenal dd dia..sengeh2 klw orang agah..biarpon dah 3minggu lebih xjumpe..minggu lepas amrul balik kl ari jumaat dia bole cam la dd dia cumanye biasala...dia lg suke ngan ibu compare ngan dd hahah..

darwish cukup suka klw g jalan..dia dok diam2 dalam stroller tak menyusu pon xpe..macam ari sabtu lepas g jj padahal masa tu time tido dia tau klw ikutkan dia nye time menyusu..ktorg bole g makan johnyes dengan aman dia dok diam2 dalam stoller siap soping barang dapur skit2 sampai masuk kete baru la dia nak nyusu.good boy adik!

bile adik dah besar ni kan tau tak kakak cakap apa?
ibu kawen la lagi..kita tanya dia kenapa??dia cakap mia nak adik lagi tapi mia nak adik kecik2 (bb baru lahir) mia tak suke klw adik dah besar mcm ni haha...tu la kan kak...ibu pon klw bole xnak adik besar cepat sgt ibu rindu gak ngan adik masa baru2 lahir..


bila adik dah masuk 5 bulan baru la bole makan ngan aman skit klw tak ibu makan sumbat2 je sebab dia melalak xle la nak makan feeling2 cam perantin yea..
kakak request nk makan Johnys feveret dia ni

nampak tak muka ngantuk tu dia tahan mata tu..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Bulat darwish..
Good boy sgt

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

suke jugak makan johnny..tp johnny alamanda ni dah naik rege ka,...tak tau la tempat lain kan....nampak muka darwish banyak akai tu...

NinaAz said... [Reply to comment]

Comelnyaaa baby. Dah 5bulan dah yeaa. Xsabar nak ada baby nanti ♥

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

gud boyy darwish...
bolehlah selalu bawak jalan2 cmni...
heheh

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Dar yg comellll..!
Cepat jek masa berlalu
Pandai kakak soh mama kawen lagi sbb nak ada baby
Hahaha! :)

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

cpt masa blalu kan..
dh 5bln darwish..
encem dia..

mcm irfan la beb..
dl bb cm ni la..
bw jln sng ha..
duk diam je..hikss

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

baik je ank bujang kecik ni.
huhuhuh

salwana nordin @ che'wa said... [Reply to comment]

subhanAllah..semangatnya darwish :)

muka pun sgt boboinya..ensem!

Gieyana said... [Reply to comment]

Rs mcm br jer pregnant kn..tup2 darwisy ko dh 5 bln. Aq lak next week dh 4bln..x sgka kan..kira ok beb bila bb ko behave jer..aqnyer unpredictable. Kdg2 ok n kdg2 x ok..mmg klau drg keluar sure ssh nk tido sket kn..sm cm bb aq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...