MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 4, 2013

darwish dah botak

sejak dari lahir mmg tak cukur lagi rambut darwish.kakak mia pon gitu masa lahir tak cukur rambutnye..sampai la besar mmg xpernah cukur, masa tu rambut mia lebat mmg ada tobek2 skit makan dek bantal tapi sayang nk cukur sebab pompuan kan nampak xlawa botak.

ni kena time adik..rambut jadi tobek2 juga luruh sendiri..asal bangun pagi je nengok rambut melekat kt cadar.abes kiri kanan jadi cam botak xde rambut sgt..dah lama dah nk botakkan darwish tp dd dia tak bagi..bila dah jadi tobek2 gini baru la dia ckp botak je la..

minggu lepas ari jumaat pak long darwish botakkan, memula ayah kita nk buat tapi dia kata xberani sebab tak berapa nampak kan..sekejapan je pak long darwish botakkan guna mesin gunting rambut letrik tu zass zass siap (mak cite la.hehe masa kejadian kita keje) tanya ngan mak melalak tak darwish?dia kata memula ok bila nak botakkan bahagian depan dia melalak2 sakti agaknye..

tgk rambut luruh dah mcm rumput sabit tak abes haha
ari jumaat tu lunch lama, xsaba btol nak balik umah time lunch sebab nak tgk imej bari darwish
muka garang apa pandang2?

lawak gamba ni..gie la suh amekkan lagi gamba darwish botak masa malam tu kita nak snap masa darwish tgh tido eh eh dia bole senyum plak masa org amek gamba dia
ni gambo sabtu lepas kemain riang dpt dok luar kan letak dalam stroller jalan2 pusing umah tokwan



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Afasz said... [Reply to comment]

makin ensem la darwish

Lily@MamaZaraZareef said... [Reply to comment]

Makin encem darwish bile dh botak..hihi..nway zara zareef dulu pon kite x pernh cukur botak tau..tp nnti bby no 3 ni insyaAllah dh niat nk cukurkan awal2..:p

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

senyum sampai ke telinga darwish ni yee sambil tido

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

senyum sampai ke telinga darwish ni yee sambil tido

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

handsome la darwish!!
seketul mukanya bila dah botak..

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

irfan lps je luruh tali pusat tu
km cukur je rambut dia..
bila cukur lg nmpk bolat..

mcm darwish la..bolattt..

AZLIN said... [Reply to comment]

Dia botak lg cute nampak. Hehe

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

senyuman baby botak hensem yg menawan di dalam stroller...
aida nak botak kan izzat, tapi mr.asben tak bagi. dia nak simpan rambut izzat jadi awan nano!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...