MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 10, 2013

entry pasal makanan

haa gini la bile xde bahan nak berblog buka tab tengok gamba makanan pon bole la jadi cite..


susu pisang dah lama nak try tingin sebab tgk mamatisya selalu post kt ig dia hehe ritu g umah pasya nengok bb qisya pasha suh try.nyumm sedap wangi je susu tu bau pisang
kat coldstorage, isetan ada susu ni
 prosperity bege, dua ari pas kua je tros g bli..ni la bege paling pebret nih..selagi tak abes cny tu slagi tu la g mekdi harus oder bege nih...
 cucur udang mak buat last week, meriah udang bergelimpangan
nasi kerabu mak masak ari ahad, klw mak buat nasi kerabu kita sure sms si diah suh dtg umah haha sebab tau dia suke sgt nasi kerabu mak kita..mmg xmalu si diah tu dtg umah mak kita dia buat mcm umah mak dia je buka piuk cedok nasi sendiri haha..dah biasa dah mak ku mak mu jua
 
 yang ni kita buat last weken kakak mia dah berapa minggu suh buat popia kemboja ni..baru ada masa nak buat.tu pon kita wat inti dia tengah dok kacau2 inti darwish mlalak...mak plak tlg kacau
darwish tido kita pon lelaju gulung, buat 50 keping ahad ritu 20 minit je abes sebab anak2 buah ramai kt umah mak cuti skolah ni kan..kegemaran seme orang popia ni
 kek coklat yang dah 2 bulan xbuat...ni kawan amrul dari kluang oder kebetulan dia turun kl..kek cacat skit tah camane tepi dia tu melekat kt loyang bile terlangkup kek tu cam kopak skit
 dah alang2 orang oder kita pon buat la sebijik utk makan sendiri...masa tgh dok siapkan toping kek orang oder darwish tgh tido..nak buat toping kek sendiri makan je dia bangun la plak sudahnye main tuang jek toping haha tak senonoh rupe dia tu



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Masya said... [Reply to comment]

mana nak cari susu pisang tu.. teringin jugak nak minum.. sedappnya...

mama tisya said... [Reply to comment]

lpr tgk smua makanan..susu pisang tu best kn...nasibaik tmpt nk bli dkt ngan opis..tp tu la kdg2 tkde stock gk

Adlin Mohamad said... [Reply to comment]

cam sedap je susu pisang tu ..
kek cekelat nampak mabeles ..

Tuan Juhaida said... [Reply to comment]

wah sedap nampak kek coklat dan nasi kerabu tu!popiah tupun fav juga hehe..ujan2 ni lagilah..asyik rasa lapar je

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Nk try la nti susu pisang tuh

Afasz said... [Reply to comment]

sedap nye solok lada tu !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...