MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 11, 2013

I really need a vacation

Serius...saya sgt rindu nak g oliday...rasa dah lama sangat tak g berjalan...uwaa....rindu rindu nak spent time sesama family g oliday.sejak ada darwish ni memang blom kemana2 lagi...Niat tu memang ada tapi apa kan daya masa tak mengizinkan...amrul pon bizi hal posting kita plak baru start keje, darwish pon kecik lagi, insyallah ada rezeki nak bawa budak2 g jalan tahun depan.

Last g oliday aritu masa beday mia, g uss pas balik uss sambun legoland tu la last...pastu kita plak xkeje kan mana la bole g cuti tiap bulan...ni dah start keje bole la topup mana yg patut.botak la kepala amrul tiap bulan nak g cuti, hihi kita pon seda kemampuan kita tahap mana idok la nak minta oliday sana sini..orang dah bawa g bjalan pon mujurla tu..



Dalam banyak2 tempat yg ktorg dah pegi kan, sabah srawak dah g ada satu tempat ni yang kita blom pegi ngan amrul, ngan mia.balik kampung kelantan, yes xpenah lagi balik kelantan ngan diorang...ngenangkan nak drive jauh tu la yg xbalik2 lg smpai skang...nak naik flight payah plak kang smpai kampung xde transport nak bjalan..

Rindu sgt ngan kampung kelantan, dh lama xjumpe nenek blah abah kita..umur dia pon dah 90 lebih..dah uzur dah dia..last kita balik kampung kelantan masa pas spm.fuhh lama gile kan?nantila.. 1 day nak bawa mia balik kampung kelantan bagi dia tgk kampung tok yah ngan tok wan dia.

klate.. mu tunggu ambo date...

7 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue pon lama tak dtang kelantan..last 2008...waktu abg kawen..mmmmm...sue pon nak holiday jugak ni...

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

teringin nak ke kelantan...last pergi waktu zaman sekolah menengah rasanya...

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

Mak aii lame gile nana x balik kampung !!

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

me last sekali balik kelate time raya haji ari tu...windu nak balik lagi..insya Allah time CNY nanti

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Ikutkan hati pun nk blk kelantan jgk..tp entah bila ntah..

adianiez AIDA said... [Reply to comment]

semenanjung semua aida da gi...
sabah sarawak lom :-(

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

betui2..
mcm ko lps bersalin kan..
sure gian nk cuti2 kan..
ak pon irfan dh bsr br sonok nk jln2 jauh...
tp now pon cuti2 dkt2 je pon..tk per asal cuti2 iya dak..hehe

kelantan ak tk penah pegi..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...