MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, December 6, 2013

kasut askar

 dah lama carik camo shoes ni.aritu fara adik ipar ada tag kt insta sebab dia tau kita carik kasut ni, tengok kat insta eirasyazira ada jual..bila tanya size 6 ada ke tak, dia kata dah abes saiz..pastu dah tak restok..

ok la..minggu lepas usha juga kat insta jumpe satu insta nama fabspy dia ada jual kasut ni patern lain skit simple klw yang eira tu lawa skit ada reben.harga kasut kat eira tu RM70 tp fabspy ni RM51.9 free postage, tapi kena oder kat website dia www.fabspy.com. ada usha last week tu dah abes stok juga..xpe la kita tunggu juga kat insta dia update skali dia update da restock cecepat beli.rabu beli semalam sampai.

bkenan yang ni tp xde stok
 fabspy ni kita tau dari bloger pemes hanis zalika tgk ig dia ada bli

 comei jek packaging dia
 kita size 6 (37)
 arini dah rasmi g opis hehe
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

::NureeN:: said... [Reply to comment]

comel2...
sesuai ngan kaki nana :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

stylo tu...cantik..suke ulok haa tgk

~aYu~ said... [Reply to comment]

serius cantik!! suka..suka..suka... :)

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Cute giler!

mAr@ZiEy said... [Reply to comment]

Arrrhhh..mahu jugak..tp size 6 sudah takde..nangis T_______T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...