MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, December 16, 2013

Kat mana nak beli walker & carseat murah?

Nana dan menda murah memang xdapat dipisahkan..hahah...kita memang jenis gitu sedar diri bukan org senang kan.so nak bli pape haruslah ukur baju di badan sendiri..ni plak anak dah 2 perbelanjaan makin meningkat jadi kena la pandai dan bijak dlm berbelanja tak gitu kengkawan?

Mulai arini kita akan share kat mana kita bli barang2 yg murah kat blog ok?stuju?sharing is caring kan..aritu kita dah share mana nak bli pampes murah kan?kat manjaku murah ok kali ni plak kita nak share kat mana nak bli walker murah..

Walker ni antara menda yg wajib ada kalau kita la..klw orang lain kita xtau ada yg xajar anak naik walker ada kata nnt efek tulang bb la hapa.ada aku kisah?wahaha..senang weh..esp nak suapkan makan yela bb naik walker umur 6 bulan, umur 6 bulan juga la dia dh start makan solid food kan.

Klw korang sevey kt kedai rata2 seme harga dalam 100 keatas, 100 tu kira paling murah la tu.yang rata2 kita tgk harga walker seme 200 keatas tau..sayang rasa nak beli waker mahal2 sebabnye bukan lama pon dia nak dok dlm walker sementara je dari 6 bulan sampai 10@11 bulan.esok dh mula nk bjalan xde dia nak naik walker tu dah.

minggu lepas kita bli walker darwish kat area umah tu ada satu kdai barang bb baru buka kids world, bulan lepas kita dah sevey walker kt situ harga rm61,rm65 paling mahal rm99.walker plak bole tahan solid bukan jenis lembik2 tu ye la biasa klw murah tu mmg padan ngan harga la kan kualiti pon xberapa tapi yg ni ok.

Kita rembat la satu walker rege kt situ rm61 skali nak bayar ada plak diskaun jadi rm55 je ko..suka kan?gile tak suke?kita tgk rm61 tu dh cukup murah skali dapat lagi murah!

rege b4 less
adik blom bole pakai..bulan depan baru kasi dia naik tapi kakak mia dok buat main letak nye minion, bear dia dalam ni


So sesape tgh cr walker murah sila terjah kids world ok, landmark dia kat au3, sebelum imkeda ada satu restoran mama ameen bistro atas tu kids world.

pastu nak share juga kat mana nk bli carseat murah.stended carseat rm300 keatas kan..kita nak suggest korang g manjaku branch Dataran Wangsa aritu deah la yg share dalam grup wasap so kita share juga ngan korang kat sini.

ni alamat manjaku branch dataran wangsa
No 36-40, Lorong Dataran Wangsa,
Dataran Wangsa Melawati,
Wangsa Melawati,
53300 Kuala Lumpur.
Tel : 03 8750 9310        Fax : 03 8750 9347

Carseat brand pliko rm159.90

10 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

sue time syawal je pakai walker,.,.time ni advance sangat..asik nak berdiri...sudah tak pakai...tp nampak kukuh N mahal tu walker darwish tu...RM55...memang murah...best dari harga warehouse kan....yg carseat tu sama ngan izz punyer jenama,...pon pakai yg tu..tp izz punyer yg ada penghadang tempat letak tangan car seat dier/...pon rege sama...sekarang dah tak pakai..tempat syawal buat main kat umah..alahai..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

walker tu nmpk high quality

mamaRIFQY said... [Reply to comment]

walker nampak sgt best tu..sbb rege murah gile nana !! kite gune yang iqy dulu jer walker utk iyad,,kikiki..masih ok lagik...cume nak carik carseat...xsempat grab yang nana harituu....murah gilerrr

Suhaiza Shamsudin said... [Reply to comment]

tq bg info. walker tu mmg murah, xpernah lg tgok rege harga mcm tu. Skrg nie tgh cari car sit. Nak terjah manjaku wangsa melawati. :)

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

Woww..! Walker tu cun..!!

Jue a.k.a Ibu 2F said... [Reply to comment]

10Q nana..jue tengah cari walker nak kais hadiah dekat member...
nanti weekend ni wajib pergi sana...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Oo..kedai ni tau..tp blh kot nk beli utk hadiahkan utk kekawan..kan..

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

Wahhh murah lah walker tu...nmpak mcm hrga ratus2 gitu..smartt plak tu

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

baby car seat tak pnh beli
pakai je yg sil aku beri
tapi ank2 aku seme melasak
tido pun bukan dlm buaian
rilek je aman tergolek dog!

Mrs Najib said... [Reply to comment]

Tgh cari carseat gak yg tue boleh buat tidur kex ek..huhu thnks boleh terjahh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...