MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 3, 2013

makan besar

minggu lepas diah ajak g dinner, masa dia call ajak g makan tu kita plak g pasar malam henpon xbawa..sekali balik umah selambak miscall..kita plak dah beli nasi goreng kt pasar malam bila call dia balik rupenye dia nk ajak g makan..orang dah ajak kita pon apa lagi ye ye bli nasi goreng simpan dlm peti bawa g opis bekpes esoknye hehe..

port makan kali ni pestime kita g tapi diah dh banyak kali g , area umah ktorg je..memula sampai tu kul 8 orang xramai lg lama2 penuh kedai tu.tempat makan menarik sgt..ada meja utk duduk bersila siap ada orang nyanyi2.

menu dinner ktorg tomyam campo, siakap 3 rasa, butter prawn,sayur asparagus,telo dadar.kemain happening makanan kan?makan nye bertiga je..tapi xpe..seme abes kecuali sayur hehe..fuhh sedat perut kenyang gilak! tq rodiah banje ktorg...pasni bolela makan sini lagi sedappp.kedai ni kat roundabout area jjau2


siakap 3 rasa terbaik la setakat ni penah makan
sayur asparagus
butter prawn
tomyam campur
nape kakak selebet tu hehe pakai baju tido je kakak. xpela mkn area umah je xyah lawa2

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

9 ribu orang memberikan idea bernas:

cheqna said... [Reply to comment]

assalam
terliur pulak tengok ikan tu..=)
hujan2 ni lapar je manjang..=)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

TAK PE PAKAI BAJU TAK COMEL PON..MAKAN TEMPAT BEST OK JE KAN...SEDAP TU..

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

lapar la plak

mama tisya said... [Reply to comment]

aritu pn dh try mkn cni...nama tmpt ni restoran AK-47...pelik je nama....hehe...lpr plak tgk menunya

Tuan Juhaida said... [Reply to comment]

dekat juga ngan area umah saya tu.kalau JJAU2 tu mmg selalu pergi. sedap ye..nak cuba juga lah.tq share

Afasz said... [Reply to comment]

sedap nye butter prawn tu !!!!!! tom yam lama dh tk makan. :D

Zura@Iwan said... [Reply to comment]

nice place...
tgk menu lapar la plak ak..hikss

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

betul2 makan besar nih..heehhee

Falsya said... [Reply to comment]

Ini tidak adil tidak adil bagiku..

Mencik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...